Logo op de koffieautomaat? Bij Werkse! doen ze dat wel 12x!

Leestijd: 4 minuten

Op elke plek in het bedrijf je stempel drukken? Dan kies je voor een koffieautomaat met zijplaten in jouw huisstijlkleur én met het bedrijfslogo natuurlijk! Dat deed ook Werkse! in Delft. Met maar liefst 12 koffieautomaten verdeeld over 3 locaties trokken ze de huisstijl helemaal door, ook in de koffiecorner.

Stevige koffieautomaten met lekkere koffie

Werkse! begeleidt mensen naar de arbeidsmarkt, ook als ze wat meer afstand daartoe hebben. Onder meer via hun werkgeversservicepunt maar ook via hun eigen werkleerbedrijven, bijvoorbeeld assemblage waar productiewerkzaamheden plaatsvinden. Met zoveel kandidaten, bezoekers en natuurlijk eigen medewerkers, rekent Werkse! dagelijks op zo’n 300 mensen. En daarvan hebben er 100 tot 150 gelijktijdig pauze. Om in slechts een kwartiertje toch iedereen koffie te kunnen bieden, zijn wel een paar stevige koffieautomaten nodig. Die het liefst ook nog lekkere koffie schenken natuurlijk.

8 seconden voor een kopje koffie

Dat laatste was eerst niet het geval zodat Werkse! op zoek ging naar een andere koffieleverancier. Ze kwamen bij Fortune uit en kozen voor de Passio XL. Deze koffieautomaat zet in maar 8 seconden een kopje koffie, heeft keuzeopties voor de sterkte en een variëteit in koffiesoorten. Bovendien was tijdens een aantal proefsessies de meest favoriete koffiesmaak bepaald zodat iedereen nu een lekkere koffie naar keuze kan drinken.

Leuke en herkenbare uitstraling van het bedrijf

Meteen werden alle koffieautomaten geïnstalleerd mét een gepersonaliseerde zijplaat. De groene tint uit de huisstijl met het logo opvallend op de zijkant gaf de koffiecorner op elke locatie een leuke en vooral herkenbare uitstraling. Waar de cliënten of bezoekers van Werkse! ook komen, dankzij deze koffieautomaat worden ze door de unieke en opvallende zijkanten er bij een lekker kopje koffie direct aan herinnerd waar ze zijn. Een prettige associatie dus!

Snelheid het allerbelangrijkst

Brenda Sanchez Fernandez van Werkse! vertelt dat snelheid natuurlijk het belangrijk was bij de keuze voor de koffieautomaat, maar ook de smaak speelt een rol. “Een bonenautomaat is hier niet mogelijk omdat we dan nooit zoveel mensen tegelijk koffie kunnen aanbieden. Maar met de vriesdroogkoffieautomaat kan dat dus wel en hebben we veel meer tevreden koffiedrinkers.”

Koffieproeverij

Maar, zoveel mensen, zoveel wensen. En dus lijkt het tijd voor een nieuwe koffiesmaak. Samen met Laurens, de koffieleverancier uit de regio wordt er weer een koffieproeverij georganiseerd. Op een plek in kantoor kan iedereen dan een tijdlang verschillende smaken koffie proberen. Wat daarna als beste uit de bus rolt, wordt de koffiesmaak voor de komende tijd.

Snelheid in koffieautomaat en in service

Behalve de snelheid van de koffieautomaten, wordt ook de snelheid in service van Fortune Coffee heel erg gewaardeerd. “De voorraad wordt door Laurens zelf bijgehouden, maar als ik eens bel dat iets op is of een machine storing heeft, dan zijn ze er diezelfde dag nog. Vaak zelfs al binnen een paar uur. En gelukkig maar, want met zoveel mensen kun je het echt niet hebben als de koffie uitvalt!”

Tijdelijke actie: zijplaten naar wens opgemaakt – gratis!

Alle Passio koffieautomaten kunnen voorzien worden van zijplaten in een kleur of ontwerp naar keuze. Van de huisstijl met logo tot een inspirerende quote of prachtige foto, aan jou de keuze! En schaf jij voor 31 december 2018 nog een Passio koffieautomaat aan, dan profiteer je meteen van een aantrekkelijke actie. De zijplaten in eigen ontwerp ontvang je dan namelijk helemaal kosteloos. Dat is een besparing van maar liefst € 250,00. Wil je weten hoe zo’n koffieautomaat met jouw logo eruit zou kunnen zien? Kijk dan snel bij de zijplaten configurator online. Eigenlijk is alles mogelijk, dus we zijn heel benieuwd naar jouw ontwerp!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze aantrekkelijke actie voor koffieautomaten die nog dit jaar loopt? Of wil je zelf ook wel eens zo’n koffieproeverij houden om de favoriete koffiesmaak voor jouw bedrijf te bepalen? Dan neem je snel contact op met de koffieleverancier bij jou in de buurt!

 

Meer verhalen van klanten lezen?

Lekkere koffie uit de bonenautomaat bij Nebo Totaal

Prettige klantgesprekken met snelle, lekkere koffie (en een cacao-logo)