MICCS, Masters In Communication Creation & Sign kiest (natuurlijk) ook voor de beste koffie

Leestijd: 3 minuten

Wie een master is, wil ook de beste koffie. Niet zo raar dus dat MICCS uit Schelluinen voor Fortune Coffee koos. De bonenkoffie wordt zeer gewaardeerd, ook door de klanten. En dat geldt ook voor de persoonlijke, snelle service die ze steeds weer ervaren.

Ritje in een Ferrari

Rob de Zeeuw, eigenaar van MICCS, wilde gewoon goede bonenkoffie op kantoor. Geen poespas en zeker geen agressieve verkopers. Bij verschillende aanbieders werd een offerte opgevraagd waarbij ze zelfs een ritje in een Ferrari beloofd kregen. Als er maar meteen getekend werd. Daar was Rob niet van gediend. Hij wilde een eerlijke, duidelijke offerte met een goed verhaal. Die kreeg hij van Arjan van Ballegooijen, koffieleverancier in regio Gorinchem. De persoonlijke benadering zorgde voor een klik en hoge verwachtingen bij Rob. En daarin is hij niet teleurgesteld.

“Geen omkijken naar”

“De koffie is altijd goed en alles daaromheen is goed geregeld, zoals het onderhoud aan de automaat en de voorraad. Wij hebben er geen omkijken naar. Het beeld dat ik van Fortune kreeg tijdens die offerteronde, bleek te kloppen.”

Koffie overslaan

Behalve dat ze bij MICCS dagelijks genieten van de koffie, weten de klanten de weg naar hun koffie inmiddels ook goed te vinden. “Klanten vertellen ons dat ze bij hun vorige afspraak de koffie hebben overgeslagen omdat ze weten dat ze daarna bij ons echt lekkere koffie krijgen!”

Rekenen op goede koffie

Waar zoveel mensen ervan genieten, moet de koffie natuurlijk wel blijven lopen. Ook dat wordt allemaal geregeld door Arjan en zijn medewerkers. Elke keer als ze MICCS bezoeken om de nieuwe voorraad te leveren, wordt de automaat even nagekeken. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe filters nodig, dan worden die meteen vervangen. En de voorraad houden ze ook zelf bij. Ze kunnen hier dus altijd op een goede bak koffie rekenen!

Koffietrailer

Ook tijdens een open dag van MICCS was Fortune Coffee aanwezig. Arjan had voorgesteld om bij binnenkomst alle bezoekers koffie aan te bieden. Geheel in stijl bij dit bureau had hij daarvoor de Koffietrailer neergezet. Een opvallende retro caravan met verschillende koffieautomaten en natuurlijk de koffie van Fortune. Dit initiatief van Arjan werd erg gewaardeerd: “Het was perfect!”

Een feestje

Arjan zelf vertelde dat het leveren van de koffie bij MICCS altijd een feestje is, en Rob beaamt dat direct. “Het is ook altijd gezellig als Arjan hier is. Ik ben heel tevreden met de koffie en de service die geleverd wordt is heel wat waard. Als het goed is, is het goed. Ik ben dan ook niet van plan om van leverancier te wisselen!”

Wil jij ook de lekkerste koffie voor jouw klanten?

Wil jij ook kunnen rekenen op een goed werkende koffieautomaat en de lekkerste koffie aan jouw klanten serveren? En het zelf drinken natuurlijk? Dan raden wij je aan om eens met de koffieleverancier bij jou in de buurt kennis te maken. Ook hij komt graag bij jou langs om je net zo’n service en natuurlijk diezelfde heerlijke koffie te leveren!

Meer verhalen van klanten lezen?

Bij Lifelines kozen ze voor de goede koffie van Fortune, en genieten nu ook van de vele theesmaken!

Van espressoapparaat naar een bonenkoffiemachine vanwege de groei bij Scala Solutions

Labels: