Prettige klantgesprekken met snelle, lekkere koffie (en een cacao-logo)

Leestijd: 3 minuten

Aandacht voor klanten, kwaliteit, efficiency én lekkere koffie. Een gouden maar soms ook een lastige combinatie. Toch hebben ze dat bij Silverfish wel voor elkaar gekregen. Met een handige koffieautomaat die razendsnel koffie zet én een ruime keuze aan koffiesoorten biedt. Zo worden de gesprekken met de klanten nog prettiger!

Koffieautomaat in huisstijl-paars

Silverfish Web & Design uit Breda levert onder meer websites en webshops. Louise Clarijs, mede-eigenaar, vertelt dat ze sinds twee jaar de koffie van Fortune Coffee drinken uit een Silverfish-paarse koffieautomaat. “We hebben regelmatig veel klanten op bezoek. Die gesprekken gaan vrij vlot en voorheen zetten we dan zelf een pot koffie. Werd er thee gedronken dan werd de koffie na afloop weggegooid en wilden ze nog een kopje dan was het gesprek klaar voor de koffie weer doorgelopen was.”

Cacao-logo op de cappuccino

Efficiënte gesprekken maar ook kwaliteit in aandacht én koffie. Om dat mogelijk te maken bood Robbie van Fortune Coffee ze een koffieautomaat aan die het tempo bijhoudt. “Een druk op de knop en de koffie stort in het kopje. En we hebben nu een uitgebreider aanbod zodat we de klanten ook cappuccino en espresso kunnen aanbieden. Dat ervaren ze als erg comfortabel en het gesprek wordt zo nog prettiger. De koffie draagt daar echt aan bij!” Alhoewel, het kan natuurlijk ook het cacao-logo zijn dat ze zelf op elke cappuccino strooien ;-)!

                                                     

Goed advies

Behalve dat ze bij Silverfish lekkere koffie heel belangrijk vinden, wilden ze ook geen tijd verdoen aan het schoonmaken van de automaat. “Robbie adviseerde ons heel goed. Hij wist wat wij belangrijk vonden en liet ons de vriesdroogkoffieautomaat proberen. Die koffie is erg goed en ’s avonds spoelen we het schoon met een druk op de knop.” Dat dagelijkse onderhoud is voldoende om continu op lekkere koffie te rekenen. De koffieautomaat ziet er volgens de koffieleverancier heel goed uit en is storingsvrij.

Aanstekelijk enthousiasme

Bij Silverfish kiezen ze voor kwaliteit en beloven ze dat ze er voor hun klanten zijn en met ze meedenken. Diezelfde waarden herkennen ze ook in hun koffieleverancier. “Bij Fortune zien we dat ze echt doen wat ze zeggen. Ze zijn heel enthousiast met het hart op de goede plek. Het werk wat ze in Oeganda doen en mogelijk maken, dat is heel mooi. Maar ook de service is supergoed. Ook al hebben we maar één automaat, als we ze nodig hebben, staan ze diezelfde dag nog op de stoep. Dit is al zo vanaf het begin en we zijn dan ook echt heel enthousiast over ze.” Dat enthousiasme was zo aanstekelijk dat een klant van Silverfish inmiddels ook koffie drinkt uit een bonenautomaat van Fortune Coffee.

Kwaliteit en gemak bij de koffieautomaat

Een koffieautomaat die kwaliteit en gemak biedt, dat was voor Silverfish een belangrijke reden om voor Fortune Coffee te kiezen. Ben je benieuwd of we ook een koffieautomaat hebben die aan jouw wensen voldoet? Vraag het dan eens aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij laat je graag zelf onze koffie beoordelen!

 

Meer verhalen van klanten lezen?

Goede koffie verkoopt zichzelf, vanuit een kapperszaak in Groningen!

Beveiliging of koffie, bij het is bij Koetze allebei uitstekend

Labels: