Van Waay Interieurs koos de luxe bonenkoffie van Fortune Coffee

Een upgrade van de zaak en meteen ook een upgrade van de koffie; bij Van Waay Interieurs gaan ze niet voor half werk. Dus toen de winkel werd verbouwd en de luxere uitstraling ook een ander segment klanten moest aanspreken, hoorde daar vanzelfsprekend ook een luxere koffiesoort bij. Dat werd de bonenkoffie van Fortune Coffee want de service, smaak en aanpak die wij leveren, past goed bij de nieuwe koers die de interieurzaak koos.

Luxer segment met luxere koffie

Fortune Coffee leverde al zo’n 10 jaar vriesdroogkoffie aan Van Waay Interieurs, koffie die de klanten altijd goed waardeerden. Maar de crisis die ook de woningbranche raakte, zorgde ervoor dat Corné van Waay zijn zaak anders wilde positioneren; in het luxere segment met eigentijdse meubels, stoffen en accessoires van gerenommeerde en vooraanstaande merken. En net als dat in het interieur alles goed op elkaar wordt afgestemd, werd dat in de zaak ook gedaan.

Pure beleving met bonenkoffie

In de grote showroom werd plaats gemaakt voor een riante koffiecorner waar klanten inspiratie kunnen opdoen, interieuradviezen bespreken of gewoon tussen het winkelen door even rustig zitten. En bij dat alles hoort natuurlijk een goede kop bonenkoffie die je al ruikt als je langs loopt. Wie de koffie dan niet kan weerstaan hoort de bonen knisperen als het kopje vers gemalen koffie bereid wordt. Pure beleving dus, en dat was ook precies de bedoeling.

“Heel mooi bedrijf”

Met de nieuwe inrichting en positionering was er geen sprake van een andere koffieleverancier. Corné: “De koffie van Fortune is erg goed en de relatie met Fortune ook. Daarbij vind ik het een heel mooi en vooruitstrevend bedrijf; zoals ze bezig zijn met klantenbinding, wat ze doen met het koffieproject in Oeganda en hoe ze zich presenteren op social media. En als er wat is, dan staan ze meteen op de stoep om het te regelen.”

Koffie verbindt

Die waardering voor het bedrijf is wederzijds. In ons pand in Zoetermeer staan verschillende meubels die afkomstig zijn van Van Waay Interieurs waarmee we het interieur een moderne touch geven. Ook hebben we Corné van Waay onlangs benaderd of we meubels, lampen en stoelen uit zijn zaak mochten gebruiken voor een fotoshoot van de nieuwe brochure van Fortune Coffee. Zo konden we de gewenste zakelijke en toch sfeervolle setting creëren. Een mooie samenwerking dus die bewijst dat koffie echt verbindt!

Vooroplopen met service en beleving

Om de juiste smaak koffie te bepalen zorgde Laurens Kaashoek, onze koffieleverancier in Rijnland-Zoetermeer, ervoor dat Corné de verschillende soorten koffiebonen kon proeven. Zo kon Corné beoordelen welke het meest aansprak. Want het geheel van geur, crèmelaag en smaak bepaalt de beleving van koffie, net als dat de koffiehoek in zijn interieurzaak aan de totale beleving van de klant bijdraagt. Met die beleving en een totaalservice in kwaliteit, klantenbinding en ontzorgen wil Corné vooroplopen in de regio, en Fortune Coffee draagt daar graag aan bij!

Labels: