Welke service kun je verwachten van Fortune Coffee?

Leestijd: 5 minuten

Goede koffie betekent bij ons meer dan alleen koffie die lekker smaakt. Het is ook koffie waarvan je zeker weet dat die er altijd is en dat die eerlijk verkregen wordt. Ook is goede koffie een kopje koffie waarmee je verder komt, doordat je even de tijd neemt om met je collega’s of met jouw nieuwe klant te spreken terwijl de koffie op tafel staat. Koffie verbindt en daarom vinden wij het belangrijk. Om ervoor te zorgen dat jij altijd goede koffie hebt, kun je op ons rekenen voor uitstekende service. Maar welke service bieden wij dan? Dat lichten wij toe!

Persoonlijke service van jouw vaste koffieadviseur uit de regio

Iemand in de buurt die jouw bedrijf kent, weet welke koffie jullie het liefste drinken en ook zelf komt als dat eens nodig is? Dat is de persoonlijke service die je bij ons krijgt. Doordat wij werken met regionale koffieadviseurs, is er altijd één vlakbij. Hij/zij is er om jouw vragen te beantwoorden, om de voorraad aan te vullen en voor het onderhoud of een reparatie. Met jouw vaste koffieadviseur die je direct kunt bellen of mailen, is de service altijd gegarandeerd goed.

60 maanden gratis service en onderhoud

Met lekkere koffie uit kwalitatieve koffieautomaten begint de dag natuurlijk goed. Maar er kan altijd iets gebeuren waardoor de koffie even niet meer loopt. Dan is het goed om te weten dat je op ons kunt rekenen en dat wij langs kunnen komen. Wij bieden onder meer 60 maanden gratis service en onderhoud bij aankoop van een koffieautomaat. Voorrijkosten, arbeidsloon en leveringskosten worden in die periode ook niet in rekening gebracht. En is er iets aan de hand met een onderdeel dat onder deze garantie valt? Dan wordt die in de garantieperiode ook gratis vervangen. Dat geldt trouwens ook voor het jaarlijks wisselen van het waterfilter, in de eerste 5 jaar is dat ook gratis. Je betaalt dan alleen voor het nieuwe filterpatroon.

Koffieautomaat naar wens afgesteld

De automaat kan nog zo goed zijn en de koffiebonen kunnen nog zo goed gebrand zijn, als de koffieautomaat niet naar wens is afgesteld dan kan het zijn dat de koffie jou toch niet zo bevalt. En dat willen we natuurlijk niet! Daarom stellen wij de automaat altijd helemaal goed af. Daarvoor zul je natuurlijk wel wat kopjes koffie moeten proeven, maar daar horen we nooit iemand over klagen. Onze koffieadviseurs gaan namelijk net zo lang door totdat de koffie precies zo smaakt zoals jij die het lekkerst vindt.

Altijd koffie op voorraad

Lekkere koffie zoals jij het wenst en een koffieautomaat die het goed blijft doen. Dat is al prettig, maar nog fijner is het dat je ook altijd voldoende voorraad hebt. Ook daar zorgen we voor, zonder dat jij je er druk om hoeft te maken. Wij regelen dat de koffie en andere ingrediënten op tijd weer bij jou in de voorraadkast staan. Zodat je nooit misgrijpt.

Geen contract wel ons woord, beloofd

Je kunt dus rekenen op onze persoonlijke en uitstekende service, zonder dat we daar van alles over vastleggen. Dat beloven wij aan jou omdat ons woord ook ons woord is. Daar mag je ons aan houden. Voor jou betekent het dat je niet vastzit aan een jarenlang contract terwijl je wel zeker weet dat er altijd iemand is die voor jou en de koffieautomaat klaarstaat. Fijn toch?

Meer weten? Maak dan kennis met jouw regionale Fortune koffieadviseur

Wil je ook elke werkdag weer kunnen genieten van heerlijke koffie? Voor jou, je medewerkers en klanten? Dan kun je op ons rekenen. Bij Fortune Coffee beloven we persoonlijke en uitstekende service. Omdat wij weten hoe belangrijk goede koffie is staan we in elke regio voor je klaar. Maak gerust eens kennis met de koffieadviseur vlakbij jou. Hij/zij vertelt je graag meer over onze service en de verschillende soorten koffie die we jou kunnen aanbieden.