Cacao, een echt winters drankje, ook op de werkvloer

Nu de dagen korter worden, komt de tijd weer dat we in het donker van huis gaan en in het donker ook weer terugkeren. Wie dan door weer en wind naar z’n werk gaat, wil daar maar wat graag even opwarmen. Of ’s middags als het alweer donkerder wordt buiten, lekker wat warms drinken. Iets warms wat van zichzelf al zo’n gezellige sfeer oproept. En dat warme, winterse drankje is dan natuurlijk cacao!

Warme chocolademelk

Of het nu de Sinterklaastijd is, een koude periode waarin het hard vriest of dat typisch Nederlandse gure weer dat in de herfst en winter maar al te vaak voorkomt. Het zijn stuk voor stuk momenten waarop we graag een warme kop chocolademelk drinken. Zo’n kop waar je je handen aan kunt warmen en van die lekkere cacao die een romige snor op de bovenlip achterlaat.

Ook voor de choco-holics in het bedrijf

Bij Fortune worden we altijd helemaal blij van cacao en dus leveren we dat ook aan onze klanten; warme chocolademelk die direct uit de koffieautomaat komt. Zo is er de Ssanje Chocolademix, uit de luxere collectie Royaal en geïnspireerd op de Oegandese koffieboeren. Deze fijne, smaakvolle cacao levert romige instant chocolademelk. Maar ook hebben we de Cioccolato Cacaomix uit de collectie PUUR met daarin echte, pure en gewoon goede producten zoals deze chocolademix met bijna twee keer zoveel cacao! Want we weten maar al te goed dat er in elk bedrijf choco-holics rondlopen voor wie er nooit genoeg chocola kan zijn!

Duurzame cacao met UTZ Certified-keurmerk

Beide cacaomixen zijn geschikt voor onze koffieautomaten zodat je hiermee op elk moment van de dag zo een kop warme chocolademelk kunt inschenken. Maar behalve dat deze chocolademelk niet alleen smakelijk en snel klaar is, is het ook verantwoord. De Ssanje Chocolademix, voorheen Royal Choco, heeft namelijk het UTZ Certified-keurmerk wat betekent dat het duurzaam verkregen is.

Cacao voor in de koffieautomaat

Deze cacaomixen worden geleverd in zakken die kant-en-klaar zijn en zo in de automaat kunnen. Ze zijn al voorzien van de juiste hoeveelheid melk en suiker zodat je het alleen nog maar hoeft te plaatsen en de koffieautomaat doet daarna de rest. Wil je wel warme choco drinken maar niet uit een koffieautomaat? Dan hebben we natuurlijk ook kleine sachets met precies genoeg cacaomix om een zelf een beker warme chocolademelk van te maken.

Zelf warme chocolademelk proeven?

Loopt het water je al in de mond bij het idee van een kop warme chocolademelk op het werk, maar weet je niet welke variant je moet kiezen? Dat snappen wij maar al te goed. Je moet de verschillende soorten cacaomixen gewoon eerst proeven! En dat kan, vraag het gerust aan jouw koffieleverancier en hij komt snel langs voor een heuse proeverij warme chocolademelk… Wie wil dat nu niet?!?