Soep op het werk: nieuwe Aziatische smaken die verwarmen

Leestijd: 3 minuten

Soep kan eigenlijk altijd en dus ook op het werk. Of misschien wel juist op het werk? Hoe dan ook, zeker nu het weer guurder en kouder wordt, is het tijd voor een soep die verwarmt. Die je een boost geeft zodat je weer een paar uur door kan. En die soep die hebben we nu want ons assortiment soep is uitgebreid met twee heerlijke, Aziatische smaken. Tom Kha Kai en de Vietnamese Pho.

Vietnamese Pho-soep

Wie wel eens in Vietnam of Thailand is geweest, weet direct over welke soepen we het hebben. Maar voor wie dit onbekend is, leggen we het graag even uit. Pho, spreek uit als ’foo’, is een Vietnamese soep. In basis is het een heldere bouillon met steranijs, uitjes en noedels. Daaraan worden tal van kruiden toegevoegd, een beetje afhankelijk van de regio waar je bent en wat natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur is. Hoe dan ook, het is altijd een soep die verwarmt op gure dagen. Puur comfortfood dus!

Thaise Tom Kha Kai-soep

Ook de Thaise Tom Kha Kai is een soep die verwarmt. Deze fris-romige kokossoep is favoriet in Azië en bevat alle smaken; zuur, zoet, zout en pittig. En juist die pittigheid is er om de gezondheid te bevorderen. Het warmt namelijk het lichaam op waardoor de darmen harder werken en het lichaam ontgift wordt. Ook zorgt het ervoor dat het lichaam meer energie uit voedsel kan halen en het de opgeslagen energie kan aanwenden.

Kruidige, vegetarische soepen zonder onnodige toevoegingen

Aan de Pho-soep van Cup-a-Soup zijn ook veel kruiden toegevoegd zoals koriander, gember, cayennepeper, kaneel maar ook spinazie en limoensap. De Tom Kha Kai bevat eveneens veel specerijen waaronder chilipeper, knoflook, kurkuma, koriander en limoenblad maar ook galanga en champignons. De gedetailleerde ingrediëntenlijst met daaronder ook de allergie-informatie en welke ingrediënten duurzaam zijn geteeld, staat op onze website bij deze soepen. Beide smaken zijn in ieder geval vegetarisch en bovendien zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen bereid.

Proef het zelf!

Is het bij jou op kantoor ook de hoogste tijd voor weer lekkere soep nu het buiten zo guur wordt? Bestel dan snel een nieuwe voorraad Cup-a-Soup en proef een of beide nieuwe soepsmaken. Of wees gewoon dapper en bestel direct de Vietnamese Pho of Thaise Tom Kha Kai. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen!

 

Meer blogs over soep:

Soep op het werk? Gewoon uit de koffieautomaat!