Een nieuw jaar met nieuwe theesmaken

Leestijd: 3,5 minuten

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken oud. Misschien gaat alles bij jullie nog net zo als vorig jaar of zijn er juist flinke veranderingen geweest. Maar in elk geval is de start van een nieuw jaar ook een mooi moment om nieuwe theesmaken te ontdekken. En dat kan nu, dankzij de uitbreiding van ons thee-assortiment.

Fairtrade thee

De thee die wij verkopen zijn stuk voor stuk Fairtrade theesoorten van Tea of Life, een deel ervan is ook biologisch. Het assortiment bevat al veel verschillende smaken. Zoals de gewone zwarte thee en Earl Grey maar ook een warme Winterthee, een Groene thee met Sinaasappel en Gember en een lichte Lentethee. Eigenlijk is het aanbod dus al ruim. En vanaf nu dus nog ruimer!

Piramidetheezakjes

Sinds januari zijn er een viertal nieuwe theesmaken bijgekomen in de piramidetheezakjes. Deze biologische en Fairtrade reeks aan theesoorten bevatte al een selectie van de meest fijne theesmaken die je dankzij de piramidevorm van de theezakjes nog beter proeft. Daardoor hebben de theeblaadjes alle ruimte om hun geur en smaak vrij te geven. En vanaf nu zijn er dus nog eens vier bijzondere smaken in dit mooie assortiment.

Drie nieuwe groene theesoorten en een infusie van citroen en gember

De nieuwe smaken zijn een drietal groene theeën en een infusie. Om deze smaken te selecteren is eerst geïnventariseerd waaraan nog behoefte was. Vervolgens zijn een aantal smaken getest waarna de vier meest smaakvolle zijn gekozen:

  • Groene thee Ginseng Ananas; een frisse thee waarin Ginseng soepel blendt met de tropische ananas. Ook al contrasteren de smaken, de thee is verrassend harmonieus.
  • Groene thee Kurkuma Kardemom; een verwarmende thee dankzij de stukjes kurkuma. De kardemom geeft de thee een zoete, wat scherpe smaak. Beide kruiden gaan heel goed samen en vormen een echte energyboost.
  • Groene thee Hibiscus Perzik; een rijke, fruitige thee door de bijzondere combinatie van de zoete stukjes perzik met de lichtzure smaak van hibiscus.
  • Citroen-Gember infusie; een verwarmende en verfrissende thee. Deze combinatie is al een tijd heel populair en mag dus niet ontbreken in het assortiment van de echte theeliefhebber! Overigens is deze warme drank eigenlijk geen echte thee. Infusie betekent dat het een aftreksel is van kruiden zonder dat er theeblaadjes aan zijn toegevoegd.

Duurzaam en in een handige dispenser

Zoals je gewend bent van onze theesoorten, zijn ook deze uiterst duurzaam. De verpakking bijvoorbeeld bevat geen aparte folie, er zijn geen nietjes gebruikt voor de theezakjes en elk theezakje is verpakt in een papieren heatseal. Een soort envelopje waardoor de thee langer vers blijft. De piramidetheezakjes zijn goed voor een kop thee en worden per 20 stuks geleverd. De doos waarin ze zitten, is gemaakt van FSC-karton en kan gebruikt worden als dispenser. Zodra het karton aan de onderzijde wordt losgescheurd, kan de doos schuin omhoog worden gekanteld. Hierdoor zijn de theezakjes makkelijk te pakken en staat het netjes op elke balie of in elke koffiecorner.

Ontdek deze nieuwe theesmaken via de koffieleverancier bij jou in de buurt!

Genieten van het nieuwe jaar kan vanaf nu ook terwijl je geniet van een nieuwe theesmaak. Willen jullie op het werk ook deze nieuwe theesoorten eens proberen? Vraag het dan snel aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. We hopen dat jullie ze net zo lekker vinden als wij!

Wil je meer lezen over onze thee?
Fortune Coffee, ook voor (h)eerlijke thee


Labels: