Fairtrade thee: kruidig en eerlijk voor een warm en goed gevoel

Leestijd: 3,5 minuten

Op koude dagen wil je je kunnen opwarmen. Of dat nu tijdens een gure, natte herfstdag is of dat je bijna bevroren op je werk naar binnen stapt tijdens een strenge winter. Kom je koud aan op je werk? Leg dan je handen om een kop dampende thee en drink een theesoort die je van binnenuit weer helemaal opwarmt!

Warme specerijen

Natuurlijk is de ene thee de andere niet. Een frisse groene thee met citroen is heerlijk op een warme lentedag. Maar voor de echte koude dagen tijdens herfststormen of in de winter, kies je voor een theesoort met warme specerijen. Kaneel, gember, kruidnagel, sinaasappel…. Het zijn maar een paar van de smaken en specerijen die je dat intense warme gevoel kunnen bezorgen.

Fairtrade-thee

De thee van Tea of Life is bovendien een echte Fairtrade-thee. De theesoorten zijn allemaal Fairtrade-gecertificeerd, wat betekent dat de arbeiders op de theeplantages onder betere omstandigheden werken en dat die plantages een gegarandeerde fairtrade minimumprijs ontvangen. Ook is een deel van deze thee biologisch en worden de producten steeds duurzamer verpakt. Met onder meer FSC-karton, minder verpakkingsmateriaal en biologisch afbreekbaar materiaal. Kortom, deze thee geeft je niet alleen een warm, maar ook een goed gevoel!

Thee op het werk? Zo gezet!

Wie ook al een koffieautomaat van Fortune heeft, hoeft zich geen zorgen te maken over het zetten van de thee. Net als dat de koffie met een druk op een knop uit de automaat stroomt, komt er net zo gemakkelijk heet water uit. Thee is dus zo gezet, of je een kopje thee wilt of een grote kan!

Welke kruidige theesoort kies jij deze winter op het werk?

Wil je weten welke theesoorten het meest favoriet zullen zijn in de koude maanden? Vraag dan eens advies aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. Die weet namelijk niet alleen alles over koffie, maar laat je ook graag met deze theesoorten kennismaken!

Meer lezen over thee?

De verborgen voordelen van kruidenthee

Winterthee die echt verwarmt

Labels: