Koekjes

Bij koffie hoort koek, ook op kantoor

Een kopje koffie of thee gaat natuurlijk gepaard met heerlijke koekjes. Dit typisch Nederlandse gebruik staat symbool voor gastvrijheid en saamhorigheid. Koffie heeft namelijk de kracht om mensen te verbinden, en een koekje mag daarbij zeker niet ontbreken. Wie in zijn bedrijf bezoekers en klanten wil trakteren op koffie in combinatie met koek, kan ze bij ons bestellen. Het is natuurlijk niet alleen lekker voor je klanten, ook voor je medewerkers is koffie met koek heerlijk. Door deze individueel verpakte koekjes kunnen werknemers gemakkelijk een lekker tussendoortje pakken, zonder gedoe. Dit kan weer bijdragen aan een positieve werksfeer. De koekjes zijn handig en hygiënisch per stuk verpakt.  

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Maak de koffiebeleving compleet met koekjes

Of je nu een simpele koffie, een krachtige espresso of een romige cappuccino serveert, een koekje is onlosmakelijk verbonden met de totale koffiebeleving. Denk bijvoorbeeld aan een positievere koffiebeleving aan de vergadertafel of in de showroom waar je de klanten rondleidt langs het aanbod. Het maakt natuurlijk helemaal niet uit waar of wie je van koffie of thee voorziet, met koffie en koek geef je ze altijd een warm welkom.

Het aanbieden van koekjes bij de koffie is niet alleen een gebaar van gastvrijheid, maar kan ook bijdragen aan het versterken van klantrelaties. Klanten voelen zich gewaardeerd wanneer ze een smakelijk koekje krijgen bij hun koffie. Bovendien kan het aanbieden van een koekje zorgen voor een positieve indruk. 

Koekjesmix

Ons assortiment koekjes is zeer divers. Zo bieden wij speculoos koekjes aan, elk individueel verpakt en verkrijgbaar in dozen van 200 stuks. Daarnaast hebben we een luxe koekjesmix, bestaande uit een gevarieerd assortiment van vijf verschillende koekjes. In deze mix vind je frangipane, krakelingen, chocoladewafels, citroenkoekjes en heerlijke stroopwafels. Ook deze koekjes zijn per stuk verpakt en worden verkocht in sets van 120 stuks.

 

Koekjes bij de koffie bestel je bij Fortune Coffee

Voor een compleet aanbod in koffie en thee voor je klanten bestel je natuurlijk ook deze heerlijke koekjes mee. Jouw regionale Fortune koffieadviseur kan je alles over deze koekjes vertellen en de bestelling voor jullie verzorgen. Of je nu een klein bedrijf runt of een grote organisatie hebt, wij kunnen aan jouw specifieke behoeften voldoen.