Koekjes

Koekje bij de koffie, ook op kantoor

Een kopje koffie of thee, daar hoort natuurlijk een koekje bij! Dit typisch Nederlandse gebruik staat voor gastvrijheid en saamhorigheid. Koffie verbindt immers, en een koekje mag dan niet ontbreken. Wie in zijn zaak of bedrijf klanten ook wil trakteren op een lekker koekje, die kan ze bij ons bestellen, handig per stuk verpakt.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Koffiebeleving, met koekjes natuurlijk

Of er nu een gewone koffie gevraagd wordt, een pittige espresso of een romige cappuccino, een koekje hoort bij de totale koffiebeleving. Dat kan op kantoor aan de vergadertafel of in de showroom waar je de klanten rondleidt langs het aanbod. Het maakt natuurlijk helemaal niet uit waar of wie je van koffie of thee voorziet, met een koffie geef je ze altijd een warm welkom.

Koekjesmix

De koekjes in ons aanbod zijn divers; zo hebben we speculoos koekjes die elk per stuk zijn verpakt en worden verkocht in een doos van 200 stuks. Ook is er de luxe koekjesmix; een gevarieerd assortiment met 4 verschillende koekjes. Hierin vind je onder andere een frangipane, een krakeling, een chocoladewafel en een lekkere stroopwafel. Ook deze koekjes zijn per stuk verpakt en worden per 120 stuks verkocht.

Koekjes bij de koffie bestel je bij Fortune Coffee

Voor een compleet aanbod in koffie voor jullie klanten bestel je natuurlijk ook deze lekkere koekjes. De koffieleverancier kan je hier alles over vertellen en de bestelling voor jullie verzorgen.