Regio Friesland-Zuid

Jaap Bijma
Contact
Jachthavenstraat 25
8605 BV Sneek
Jaap Bijma
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 Friesland-Zuid
Friesland-Zuid
10
9,3
6 beoordelingen
  • Regio Friesland-Zuid

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Wij zijn dé zakelijke koffieleverancier voor de regio Friesland - Zuid en omstreken. Bij Fortune Coffee begrijpen wij hoe belangrijk koffie is en daarom voorzien wij jullie van goede, duurzame koffie uit representatieve koffieautomaten die passen bij jouw bedrijf.

Koffie in Friesland met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio Friesland - Zuid zegt: “Koffie is de belangrijkste bijzaak. En dus reageer ik snel als jij mij iets vraagt. Of dat nu bij een storing, bij het leveren van de voorraad of gewoon bij onderhoud is. Zonder de koffie valt immers alles stil, en dat kan niet. Onze koffie is echt lekkere koffie, vanzelfsprekend hoort daar service van goede kwaliteit bij. Die lever ik dus.”

Natuurlijk moet de koffie lekker zijn en moeten de koffieautomaten goed werken, maar service vinden wij ook heel erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet zonder koffie komen te zitten. Wij zorgen ervoor dat je voorraad altijd aangevuld is, en raakt hij onverwachts toch bijna op dan kun je ons ook bellen. Ook als je een storing hebt aan je koffiemachine komen we snel langs, we zitten namelijk in regio Friesland dus we zijn altijd dichtbij. We bouwen een persoonlijke relatie met je op, maken heldere afspraken, komen altijd met een glimlach en geven eerlijk advies.

De lekkerste koffie en meer bij Fortune Coffee regio Friesland - Zuid

Je kunt bij ons, naast koffie, ook terecht voor thee, soep, servies en nog veel meer. Wij bieden dus een totaalassortiment aan en willen jou ontzorgen. We zorgen ervoor dat jouw keukenkastjes altijd vol staan met de gewenste producten. En wil je een keer een ander product proberen? Dan hoef je het alleen maar door te geven en zorgen wij ervoor dat we het met de volgende levering meenemen.

Ook Fortune Coffee op het werk?

We zijn altijd dichtbij en bouwen een relatie met je op. Daardoor kennen we jou en je bedrijf goed, en weten we precies wat jij en je medewerkers lekker vinden. Dat betekent dat we je supersnel van verse koffie kunnen voorzien, zonder gedoe. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op!"

Fortune Coffee regio Friesland-Zuid levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Emmeloord, Urk en omstreken.

“Ruil

Waarom kiezen voor Fortune
  • De lijnen zijn kort en dus heb je direct contact met mij
  • Met goede service zal ik je echt helpen
  • Geen contract, wel strakke service
Contactpersoon
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
9/10
22 mrt. 2024
betrouwbaar
alles wordt goed geregeld
kulturhus
10
10/10
21 nov. 2023
Altijd supersnelle levering met dit keer lekkere verrassing erbij.
Bijna geen koffie meer op voorraad (onze fout), maar binnen een paar uur was alles weer aangevuld met nog een lekkere verrassing erbij. Top!
REDstack
10
8/10
10 mei 2023
Heerlijke koffie!!
Heerlijke koffie en TOP service
Nyeskou theeschenkerij
10
10/10
14 apr. 2023
Top
👍
Autorijschool Marcel wolthuizen
10
10/10
02 feb. 2023
Fortune is top.
Fijne en goede samenwerking en....lekkere koffie!
Bakker IJlst