• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Jachthavenstraat 25, 8605 BV Sneek

Regio Friesland-Zuid

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Friesland-Zuid

Klantbeoordeling

9.3
Jaap Bijma

Jaap Bijma

Ondernemer Fortune Coffee regio Friesland-Zuid

“Koffie is de belangrijkste bijzaak. En dus reageer ik snel als jij mij iets vraagt. Of dat nu bij een storing, bij het leveren van de voorraad of gewoon bij onderhoud is. Zonder de koffie valt immers alles stil, en dat kan niet.”

Jaap Bijma - Fortune Coffee regio Friesland-Zuid

Wij zijn dé zakelijke koffieleverancier voor de regio Friesland - Zuid en omstreken. Bij Fortune Coffee begrijpen wij hoe belangrijk koffie is en daarom voorzien wij jullie van goede, duurzame koffie uit representatieve koffieautomaten die passen bij jouw bedrijf. 


Koffie met een persoonlijke service

Natuurlijk moet de koffie lekker zijn en moeten de koffieautomaten goed werken, maar service vinden wij ook heel erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet zonder koffie komen te zitten. Wij zorgen ervoor dat je voorraad altijd aangevuld is, en raakt hij onverwachts toch bijna op dan kun je ons ook bellen. Ook als je een storing hebt aan je koffiemachine komen we snel langs, we zitten namelijk in regio Friesland dus we zijn altijd dichtbij. We bouwen een persoonlijke relatie met je op, maken heldere afspraken, komen altijd met een glimlach en geven eerlijk advies. 


De lekkerste koffie en meer

Je kunt bij ons, naast koffie, ook terecht voor theesoepservies en nog veel meer. Wij bieden dus een totaalassortiment aan en willen jou ontzorgen. We zorgen ervoor dat jouw keukenkastjes altijd vol staan met de gewenste producten. En wil je een keer een ander product proberen? Dan hoef je het alleen maar door te geven en zorgen wij ervoor dat we het met de volgende levering meenemen. 


Ook Fortune Coffee op het werk? 

We zijn altijd dichtbij en bouwen een relatie met je op. Daardoor kennen we jou en je bedrijf goed, en weten we precies wat jij en je medewerkers lekker vinden. Dat betekent dat we je supersnel van verse koffie kunnen voorzien, zonder gedoe. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Fortune Coffee regio Friesland-Zuid levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Emmeloord, Urk en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
9/10
22 mrt. 2024
betrouwbaar
alles wordt goed geregeld
kulturhus
10
10/10
21 nov. 2023
Altijd supersnelle levering met dit keer lekkere verrassing erbij.
Bijna geen koffie meer op voorraad (onze fout), maar binnen een paar uur was alles weer aangevuld met nog een lekkere verrassing erbij. Top!
REDstack
10
8/10
10 mei 2023
Heerlijke koffie!!
Heerlijke koffie en TOP service
Nyeskou theeschenkerij
10
10/10
14 apr. 2023
Top
👍
Autorijschool Marcel wolthuizen
10
10/10
02 feb. 2023
Fortune is top.
Fijne en goede samenwerking en....lekkere koffie!
Bakker IJlst
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet Regio Friesland-Zuid

Jaap Bijma

Ondernemer

Fortune Coffee regio Friesland-Zuid in beeld