Servies

Servies voor goede koffie en thee

Een goede indruk maken en klanten in de watten leggen begint met een heerlijke kop koffie of thee in mooi servies. Zo is de hele beleving van begin tot eind uitstekend. Vandaar dat wij ook mooi servies verkopen, voor een pittige espresso, een fijne kop koffie of natuurlijk een lekkere mok thee. Vanaf 1 januari 2024 zijn de kartonnen wegwerpbekers wettelijk niet meer toegestaan. Duurzaam drinkgerei wordt de standaard. Heb je vragen over het duurzaam drinkgerei? Bekijk hier onze FAQ.

Actie-DuurzaamDrinkgerei

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Koffie of thee uit echt servies; nog lekkerder

Het is heel erg mooi om tijdens een vergadering, afspraak of in de showroom de koffie of thee in servies te serveren. Zo kun je bijvoorbeeld koffie kopjes en theeglazen aanschaffen. De koffie uit onze koffieautomaten is natuurlijk heel erg lekker, maar het servies maakt de koffiebeleving nog beter. Daarnaast geeft het ook een professionele uitstraling en is servies een duurzame keuze.

Waarom is servies duurzaam?

Kies je voor servies dan kies je voor duurzaam. Je kunt servies namelijk de hele dag door gebruiken en aan het eind van de dag in de vaatwasser zetten. Als je de volgende dag weer op kantoor komt pak je een nieuw kopje of glas. In tegenstelling tot met een kartonnen bekertje, hoef je je koffie kop niet na elke koffie weg te gooien. Hierdoor ontstaat er minder afval. Het servies is gemaakt van porselein of glas. Beide materialen zijn recyclebaar. Als je er na een tijd voor kiest om je servies bijvoorbeeld te vervangen of je servies valt kapot, dan worden er weer nieuwe producten van gemaakt. Door het gebruik van een koffie kop en schotel maak jij dus een duurzame keuze!

Welk servies hebben wij in ons assortiment?

Als je naar ons servies kijkt zie je dat wij een groot assortiment hebben. Met onder andere een kop en schotel voor koffie en koffie- of theemokken met schotel. Met de koffieschotel of theeschotel is er altijd voldoende ruimte voor een koekje, suiker en een lepeltje. Met het servies kun je eindeloos genieten van onze warme dranken.

Wil je ook servies van Fortune Coffee?

Om de koffiebeleving helemaal perfect te maken bestel je natuurlijk ons servies. Wist je dat je het servies ook kunt personaliseren? Vraag je regionale Fortune koffieadviseur om meer informatie over het servies of om de bestelling voor jou in orde te maken.