Bekers

Bekertjes voor de koffieautomaat

Handige bekers voor de koffieautomaat, die koop je bij Fortune Coffee in alle maten en kleuren. Van praktische kartonnen bekers met bijpassend deksel tot mooie zilveren, eenvoudige witte of de bekende inlegbekers. Met deze bekers is het uitdelen van koffie tijdens een evenement, in een showroom of aan collega’s een stuk praktischer.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
1 2
Per pagina:
1 2

Plastic en kartonnen bekers

Automaatbekers in wit en zilver en verkrijgbaar in zowel 150 cc als 180 cc. Deze plastic bekertjes voor bij de koffieautomaat zijn te bestellen per rol van 100 stuks of in dozen van 3.000 stuks. Voor bij de waterkoeler zijn er mooie blauw-transparante wegwerpbekers beschikbaar. Deze bekers zijn groter, 200 cc en eveneens verkrijgbaar op een rol in 100 stuks of in dozen met 3.000 stuks. Wordt de koffie uitgedeeld, bijvoorbeeld op een evenement, dan zijn de kartonnen ‘Eerst Koffie’-bekers erg handig. Deze zijn desgewenst ook met deksel te bestellen.

Bekerhouders

Wie niet graag z’n handen brandt aan de hete thee of koffie, kiest natuurlijk voor de representatieve zilvergrijze bekerhouders. Deze worden verkocht in dozen van 24 stuks en combineren goed met de witte inlegbekers, à 150 cc.