• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Nijverheidsweg 7b, 3401 MC IJsselstein

Regio IJsselstreek

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio IJsselstreek

Klantbeoordeling

9.6
Ulrich van Egdom

Ulrich van Egdom

Ondernemer Fortune Coffee regio IJsselstreek

”Ik ben een echte koffieliefhebber, daarom vind ik het zo leuk dat mijn klanten ook allemaal iets van koffie vinden. En ik zet graag dat stapje extra voor ze. Als zij blij zijn omdat je snel komt en het goed regelt, geeft dat veel energie.”

Ulrich van Egdom - Fortune Coffee regio IJsselstreek

Wij zijn jouw zakelijke koffieadviseur in de regio. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke koffie, uit mooie en kwalitatieve koffieautomaten. Wij begrijpen dat koffie op de werkvloer belangrijk is en werken samen met jou om de perfecte koffieautomaat te kiezen die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Op deze manier kun je altijd genieten van een constante voorraad koffie zonder onderbrekingen. 


Koffie met een persoonlijke service

Als jouw bedrijf in de regio IJsselstreek op zoek is naar hoogwaardige koffievoorzieningen, kun je rekenen op Fortune Coffee voor meer dan alleen een kwalitatieve koffieautomaat. Wij hechten evenveel waarde aan onze service. Door jouw voorraad op tijd weer aan te vullen zorgen we ervoor dat je nooit zonder koffie komt te zitten. Mocht je onverhoopt extra koffie nodig hebben, dan staan wij slechts een telefoontje van je verwijderd om dit voor je te regelen. Ook voor onderhoud of reparaties zijn wij altijd beschikbaar. 


De lekkerste koffie en meer 

Wij bieden een totaalassortiment aan, met naast koffie ook producten als theesoepwaterkoelers, en servies. Hiermee ontnemen we jou van extra zorgen en wordt het kopje koffie of thee nog lekkerder. En heb je vragen over onze producten of wil je iets nieuws uitproberen? Dan kun je het aan jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur vragen. 


Ook Fortune Coffee op het werk? 

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat die perfect past bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Fortune Coffee is er altijd een regionale koffieadviseur die met een glimlach voor je klaarstaat. Als je wilt genieten van heerlijke koffie op jouw werkplek in de regio IJsselstreek, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Fortune Coffee regio IJsselstreek levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Maarssen, Vleuten-De Meern en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
9/10
06 mrt. 2024
Tevredenheids onderzoek .
Wij zijn des gevraagd bijzonder tevreden over Fortune en hebben dan ook op onze 2 locaties al jaren de machines en alle producten van Fortune . Fantastische service en direct klaar staan voor je , wat inhoud dat je meestal dezelfde dag nog de producten in huis heb , alsmede de service verleend wordt waar om gevraagd . Kortom , wij zijn super tevreden en vertrouwen nog op een lange zakelijke relatie met Fortune . Vriendelijke groeten , Leo Baars ( Global Custom Paint ) / Yvon Baars ( Salon Elegance )
Leo Baars ( Global Custom Paint Solutions )
10
9/10
03 mrt. 2024
Top leverancier.
Heb alleen maar positieve ervaringen met Fortune. Of het nu gaat om leveringen, afspraken of onderhoud. En persoonlijke benadering is ook erg prettig!
John Doeser, TV Vreeswijk
10
10/10
06 nov. 2023
Altijd goede en snelle service !
Zeer goed
Rob Schep Verhuur Benschop
10
9/10
19 sep. 2023
Lekkere bonenkoffie op je werk!!
Snelle en correcte service bij storingen door vriendelijk en deskundig personeel!
Anne-Marie Nobel
10
10/10
11 sep. 2023
Lekkere koffie en goede service
De klanten en wij zelf vinden de koffie lekker. Als er een probleem is word het meteen opgelost.
Kapsalon het spiegeltje
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio IJsselstreek

Ulrich van Egdom

Ondernemer

Daan van der Wal

Servicemedewerker

Dennis Slot

Servicemedewerker

Uli Smith

Servicemedewerker

Sonja Viele

Administratie

Fortune Coffee regio IJsselstreek in beeld