Regio Utrecht

Ulrich van Egdom
Contact
Nijverheidsweg 7b
3401 MC IJsselstein
Ulrich van Egdom
  • Regio Utrecht

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Jouw zakelijke koffieleverancier voor de regio Utrecht en omstreken. Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve koffieautomaten die passen bij jouw bedrijf.

Ik ben een echte koffieliefhebber, daarom vind ik het zo leuk dat mijn klanten ook allemaal iets van koffie vinden. En ik zet graag dat stapje extra voor ze. Als zij blij zijn omdat je snel komt en het goed regelt, geeft dat veel energie. Ons team bestaat inmiddels uit Uli en Dennis die de klanten voorzien van de beste ingrediƫnten en die alles weten van uw koffievoorziening en de koffieautomaat. Sonja is verantwoordelijk voor onze administratie en is verder het luisterend oor van ons en onze klanten en samen zorgen we ervoor dat iedereen in de regio Utrecht echt lekkere koffie kan drinken!

Voor vragen, bestellingen, service, onderhoud en bij eventuele storingen, bel je jouw persoonlijke Fortune-adviseur. We zitten vlakbij en kennen jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren. Dat is handig, want zo heb je snel nieuwe koffie en regel je alles rechtstreeks met dezelfde persoon. Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op!
Waarom kiezen voor Fortune
  • Afspraken kom ik altijd na
  • Het contact met de klant staat voorop!
  • Volledige ontzorging; van service tot en met onderhoud!
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012