• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Meerwijkweg 25, 5236 BL Den Bosch

Regio Den Bosch

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Den Bosch

Klantbeoordeling

9.3
William van Dun

William van Dun

Ondernemer Fortune Coffee regio Den Bosch

Genieten met een zachte ‘g’, dat kan met de koffie van Fortune Coffee die ik lever in regio ‘s-Hertogenbosch. Als geboren en getogen Brabander ben ik graag in contact met mijn klanten.”

William van Dun - Fortune Coffee regio Den Bosch

Is jouw bedrijf gevestigd in regio Den Bosch en wil je graag goede koffie? Dan ben je bij Fortune Coffee aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé zakelijke koffieleverancier in de regio. Wij snappen hoe belangrijk koffie is en daarom leveren wij goede en duurzame koffie uit representatieve koffieautomaten. Samen zoeken wij de automaat uit die het beste past bij jouw bedrijf. 


Koffie met een persoonlijke service

Doordat we in de regio gevestigd zitten en het persoonlijke contact aangaan, kennen we jou, jouw bedrijf en jouw medewerkers. Zo weten we precies wat je nodig hebt en zorgen we ervoor dat je niet zonder voorraad komt te zitten. Mocht de voorraad onverhoopt toch een keer opgaan, of heb je een storing aan je koffieautomaat, kun je altijd contact met ons opnemen. Ook voor vragen over producten, onderhoud of de automaat kun je ons gewoon bellen. Wij helpen jou met een glimlach en zorgen ervoor dat je kunt blijven genieten van je heerlijke kop koffie. 


De lekkerste koffie, thee en meer 

We hebben niet alleen koffie in ons assortiment, maar ook producten als theesoep en suiker. Je hoeft dus niet je thee en andere producten in een winkel in Den Bosch te halen, want wij leveren het. En wil je graag nieuwe producten of smaken uitproberen? Dan hoef je het maar te vragen en wij zorgen dat we het meenemen met je volgende bestelling. 


Ook Fortune Coffee op het werk? 

Jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur staat altijd voor je klaar. Wij zitten vlakbij, kennen jou en helpen je graag. Ben jij benieuwd naar wat Fortune Coffee jou kan bieden? Wij bespreken het graag met je onder het genot van een kop koffie.

Fortune Coffee regio Den Bosch levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Helmond, Uden, Oss, Vucht en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
10/10
28 feb. 2024
Uitstekend
Snelle service, contactpersoon die meedenkt.
Arsha Hermsen-Felter
10
10/10
14 dec. 2023
Super producten geleverd door super mensen!
Zeer vakkundige, gezellige mensen met superlekkere koffie en aanverwante producten. Flexibel en snelle service.
Cristian van VCF Trainingen BV uit Oss
10
8/10
22 nov. 2023
service perfect en goed advies en klantvriendelijk.
Ik drink niet veel koffie maar mijn collega's wel en die zijn te vrede laatste vonden ze de koffie na een lange tijd wat minder. heb ik door gegeven en een afspraak gemaakt om langs te laten komen en gaf goed advies en met wat verschillende koffie hebben we nu weer 1 die mijn collega's lekker vinden. Dus de service perfect en advies en klantvriendelijk.
Mieke
10
10/10
08 sep. 2023
Top-franchisenemer
professionals
Smooxx BV
10
10/10
30 aug. 2023
Met Fortune koffie elke dag een goed begin.
sinds jaren een tevreden klant . Omdat wij ook onze klanten een heerlijk bakje kunnen presenteren
Europe Reclame 's-Hertogenbosch
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet Regio Den Bosch

William van Dun

Ondernemer

Fortune Coffee regio Den Bosch in beeld