Regio 't Gooi
Sebastiaan Smits

Sebastiaan Smits Ondernemer
Stuur een email
06 - 53 97 97 67


Contact

Regio 't Gooi
Energieweg 27
1271 EC Huizen

huizen@fortune.nl
035 - 888 13 75

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Samen met Danny en Tom zorg ik ervoor dat jij altijd snel geholpen wordt met leveringen, bij problemen en het onderhoud. Dat doe ik ook graag! Een goede relatie met de klant maakt dit werk uiteindelijk zo leuk. En natuurlijk wordt het erg gewaardeerd dat we er ook zijn als het nodig is, maar dat vinden wij heel normaal.”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Onze afspraken komen we altijd na.
  • Wij leveren niet alleen koffie, wij zorgen dat je altijd koffie kunt drinken.
  • Mijn koffie: Cappuccino met een klontje suiker.
Medewerkers Regio 't Gooi


Pieter van Woerden van Experience Events
”Top tent, top blend, top vent!”

Lilian Goossen van Hego Walserijproducten
”Onze ervaring is dat als er iets aan de hand is er zeer snel wordt gereageerd: geen wachttijden, er komt gelijk iemand aan en het probleem wordt opgelost. Nog niet meegemaakt dat er iemand van Fortune binnen kwam zonder glimlach op zijn gezicht. Topteam!”

Je ziet ons onder andere in: Soest, Baarn, Hilversum, Weesp, Loosdrecht, Nederhorst den berg, Ankeveen, Bussum, Naarden, Muiderberg, Amsterdam centrum, Amsterdam noord, Wijdemeren, Ronde venen, Almere, Molenwijk, Buiksloterham, Overhoeks, Houthavens, Ijburg, Crailo, Laren, Blaricummermeent, Eemnes en Hilversum.

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .