Regio 't Gooi

Sebastiaan Smits
Contact
Energieweg 27
1271 EC Huizen
Sebastiaan Smits
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 't Gooi
't Gooi
10
9,3
39 beoordelingen
  • Regio 't Gooi

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Fortune Coffee regio ‘t Gooi biedt hoogwaardige zakelijke koffieoplossingen voor bedrijven in en rondom ‘t Gooi. Wij snappen de grote rol die koffie speelt op de werkvloer. Daarom leveren we duurzame koffie van topkwaliteit via mooie koffieautomaten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf of organisatie.

Koffie in ’t Gooi met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio ’t Gooi zegt: “Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij altijd snel geholpen wordt met leveringen, bij problemen en het onderhoud. Dat doen we ook graag! Een goede relatie met de klant maakt dit werk uiteindelijk zo leuk. En natuurlijk wordt het erg gewaardeerd dat we er ook zijn als het nodig is, maar dat vinden wij heel normaal.”

Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, niet alleen als het gaat om de heerlijke koffie en de goede werking van onze koffieautomaten, maar vooral ook als het gaat om service. Een tekort aan koffie wil je voorkomen. Bij Fortune Coffee zorgen we ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt. Mocht deze onverhoopt opraken, dan staan we altijd snel voor de deur met een nieuwe levering. Dankzij onze regionale aanwezigheid kunnen we een persoonlijke band met je opbouwen en houden en zijn we snel ter plaatse bij eventuele problemen met je koffieautomaat.

De lekkerste koffie en meer bij Fortune Coffee regio ‘t Gooi

Naast koffie zijn er andere producten die belangrijk zijn op de werkvloer, zoals water, thee, servies en suiker. Fortune Coffee biedt een totaalassortiment aan, waardoor de koffiecorner compleet is. We zorgen ervoor dat je keukenkastjes maandelijks worden bijgevuld met de gewenste producten. En als je eens iets wilt veranderen, is dat geen enkel probleem. De volgende levering passen we aan op jouw wensen.

Ook Fortune Coffee op het werk?

We vinden het belangrijk om een sterke relatie op te bouwen met onze klanten, omdat we geloven dat dit essentieel is voor een goede service. Door deze relatie begrijpen we jou en je bedrijf en weten we precies wat jij en je collega's nodig hebben. We kunnen snel verse koffie leveren, zonder gedoe. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Fortune Coffee regio ‘t Gooi levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Almere, Huizen, Weesp, Naarden, Bussum en omstreken.

Actie-Legato

Waarom kiezen voor Fortune
  • Onze afspraken komen we altijd na
  • Wij leveren niet alleen koffie, wij zorgen dat je altijd koffie kunt drinken
  • Kwaliteit in koffie, koffieautomaten en natuurlijk service
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Een greep uit onze relaties
Chrysal Chrysal
Fontijn Fontijn
HeiperICT HeiperICT
Koetze Koetze
Teeuwissen Teeuwissen
Vorstelijke tuinen Vorstelijke tuinen
Sterck Sterck
Verwelius Verwelius
Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
10/10
27 mrt. 2024
Warme aanbeveling Fortune Coffee 't Gooi.
Prima service en snelle levering. Minstens zo belangrijk is de vriendelijkheid en de mate van vertrouwen. Uiteraard is de koffie uitstekend. Onze machine is eveneens geleverd door Fortune en voldoet uitstekend.
Gerda
10
9/10
19 mrt. 2024
Persoonlijke service
De persoonlijke service bij dit bedrijf staat nog zeer hoog in het vaandel. Er wordt regelmatig gebeld of je nog voorraad genoeg hebt, fijn als je dat zelf eens zou vergeten, vragen worden snel beantwoord, kortom service is top!
Bowling Huizen
10
10/10
15 mrt. 2024
Top bedrijf!
Fijn bedrijf, Met top service!
Solarpartners
10
8/10
13 mrt. 2024
Lekkere koffie in de keet
Mijn collega's op de bouwplaats en ik zijn zeer te spreken over de smaak van de koffie, de service en de vriendelijkheid van Fortune.
Bert de Boer
10
9/10
11 mrt. 2024
Fantastische service
Nadat wij Fortune hebben benaderd is er al snel iemand langs geweest. Nadat we besloten hadden om een nieuwe koffiemachine te kopen kregen we eerst een leen machine tot de nieuwe geleverd was. Binnen een week was dier er al. Wat een snelle service, vergeleken met onze vorige leverancier. Top!
Kwekerij Nieuw Valkeveen