• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Energieweg 27, 1271 EC Huizen

Regio 't Gooi

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio 't Gooi

Klantbeoordeling

9.3
Sebastiaan Smits

Sebastiaan Smits

Ondernemer Fortune Coffee regio 't Gooi

"Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij altijd snel geholpen wordt met leveringen, bij problemen en het onderhoud. Dat doen we ook graag! Een goede relatie met de klant maakt dit werk uiteindelijk zo leuk. En natuurlijk wordt het erg gewaardeerd dat we er ook zijn als het nodig is, maar dat vinden wij heel normaal"

Sebastiaan Smits - Fortune Coffee regio 't Gooi

Fortune Coffee regio ‘t Gooi biedt hoogwaardige zakelijke koffieoplossingen voor bedrijven in en rondom ‘t Gooi. Wij snappen de grote rol die koffie speelt op de werkvloer. Daarom leveren we duurzame koffie van topkwaliteit via mooie koffieautomaten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf of organisatie.


Koffie met een persoonlijke service

Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, niet alleen als het gaat om de heerlijke koffie en de goede werking van onze koffieautomaten, maar vooral ook als het gaat om service. Een tekort aan koffie wil je voorkomen. Bij Fortune Coffee zorgen we ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt. Mocht deze onverhoopt opraken, dan staan we altijd snel voor de deur met een nieuwe levering. Dankzij onze regionale aanwezigheid kunnen we een persoonlijke band met je opbouwen en houden en zijn we snel ter plaatse bij eventuele problemen met je koffieautomaat. 


De lekkerste koffie en meer bij Fortune Coffee regio ‘t Gooi 

Naast koffie zijn er andere producten die belangrijk zijn op de werkvloer, zoals watertheeservies en suiker. Fortune Coffee biedt een totaalassortiment aan, waardoor de koffiecorner compleet is. We zorgen ervoor dat je keukenkastjes maandelijks worden bijgevuld met de gewenste producten. En als je eens iets wilt veranderen, is dat geen enkel probleem. De volgende levering passen we aan op jouw wensen. 


Ook Fortune Coffee op het werk? 

We vinden het belangrijk om een sterke relatie op te bouwen met onze klanten, omdat we geloven dat dit essentieel is voor een goede service. Door deze relatie begrijpen we jou en je bedrijf en weten we precies wat jij en je collega's nodig hebben. We kunnen snel verse koffie leveren, zonder gedoe. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Fortune Coffee regio ‘t Gooi levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Almere, Huizen, Weesp, Naarden, Bussum, Soest, Baarn, Hilversum en Amsterdam-Zuid.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
10/10
27 mrt. 2024
Warme aanbeveling Fortune Coffee 't Gooi.
Prima service en snelle levering. Minstens zo belangrijk is de vriendelijkheid en de mate van vertrouwen. Uiteraard is de koffie uitstekend. Onze machine is eveneens geleverd door Fortune en voldoet uitstekend.
Gerda
10
9/10
19 mrt. 2024
Persoonlijke service
De persoonlijke service bij dit bedrijf staat nog zeer hoog in het vaandel. Er wordt regelmatig gebeld of je nog voorraad genoeg hebt, fijn als je dat zelf eens zou vergeten, vragen worden snel beantwoord, kortom service is top!
Bowling Huizen
10
10/10
15 mrt. 2024
Top bedrijf!
Fijn bedrijf, Met top service!
Solarpartners
10
8/10
13 mrt. 2024
Lekkere koffie in de keet
Mijn collega's op de bouwplaats en ik zijn zeer te spreken over de smaak van de koffie, de service en de vriendelijkheid van Fortune.
Bert de Boer
10
9/10
11 mrt. 2024
Fantastische service
Nadat wij Fortune hebben benaderd is er al snel iemand langs geweest. Nadat we besloten hadden om een nieuwe koffiemachine te kopen kregen we eerst een leen machine tot de nieuwe geleverd was. Binnen een week was dier er al. Wat een snelle service, vergeleken met onze vorige leverancier. Top!
Kwekerij Nieuw Valkeveen
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio 't Gooi

Sebastiaan Smits

Ondernemer

Danny Schaap

Servicemedewerker

Marc de Boo

Servicemedewerker

Michaël de Heus

Servicemedewerker

Tom Vaandrager

Servicemedewerker

Denise Bakker

Administratie

Fortune Coffee regio 't Gooi in beeld