Vacature Formule Marketeer

Formule Marketeer - in de koffiebranche
32-40 uur per week

Je bent een marketeer. Een denker die graag doet. Die projecten organiseert en als spin in het web zaken in gang zet en regie houdt. Je houdt van variatie in je werk en van samenwerken in team- en projectverband.

Wij zijn Fortune Coffee. We zijn een franchiseformule en groeien hard. We werken landelijk met regionale franchisenemers. Groeien doen we door onze huidige ondernemers formulematig te ondersteunen in hun marktbewerking. Maar ook door nieuwe franchisenemers aan ons te verbinden en te helpen met een succesvolle start in hun regio. Als Formule Marketeer speel jij een sleutelrol in het vermarkten van onze franchiseformule en het werven en succesvol laten starten van nieuwe franchisenemers. Daarnaast heb je ook regie over enkele van onze landelijke marketingacties waarmee we nieuwe klanten werven en/of bouwen aan onze naamsbekendheid.

Energieke spin in het web

Als Formule Marketeer ben je primair verantwoordelijk voor de werving, onboarding en het kickstartprogramma van nieuwe franchisenemers. Een heel afwisselende baan. Voor een marketeer die denkt vanuit het merk en de voordelen die de Fortune franchiseformule biedt voor de doelgroep. Een marketeer die de doelgroep weet te verleiden contact met ons op te nemen. Een fantastische baan voor iemand die zaken in beweging weet te brengen en te houden. Een teamspeler, een ondernemende samenwerker. Want wij geloven dat je samen verder komt.

•	Je maakt in overleg met je collega’s van Formulemanagement een jaarplan en bijbehorend budget voor alle marketingactiviteiten m.b.t. werving, onboarding en een snelle en succesvolle start van nieuwe franchisenemers binnen onze formule; •	Jij hebt daarbij de centrale regie over alle marketingactiviteiten die daarbij horen; Enkele voorbeelden: •	Je optimaliseert onze franchisepropositie (propositie, unique buying reasons, storyline); •	Je zorgt dat deze aantrekkelijke propositie onder de aandacht komt van potentiële franchisenemers en converteert naar concrete aanvragen om met ons in gesprek te gaan; •	Je optimaliseert en beheert alle standaard formule wervingsmaterialen & tooling zoals de “ondernemen-bij-Fortune” website en on- en offline wervingscampagnes •	Je produceert wervingsvideo’s voor ondernemers en voor medewerkers van de ondernemers; •	Je hebt structureel overleg met het formulemanagementteam over het regio- en groeibeleid en alle ontwikkelingen die daarbij horen en vertaalt die naar de noodzakelijke marketingactiviteiten. Deze acties doe je zelf of delegeer je binnen het marketingteam •	Je begeleidt de productie van duurzame Fortune promotiewagens voor onze franchisenemers; •	Je bent verantwoordelijk voor onze Fortune bedrijfskleding en sportkleding; •	Je coördineert onze landelijke sponsoractiviteiten op gebied van duurzaamheid en ons Fortune Coffee marathonschaatsteam bijvoorbeeld; •	Daarnaast organiseer je ook enkele van onze landelijke marketingacties die gericht zijn op onze prospects en klanten met als doel naamsbekendheid verhogen en/of leads genereren.

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot en met onze koffieautomaten die we verkopen aan bedrijven. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en onze regionale ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Bij de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 50 enthousiastelingen hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing en inkopen.

Jij komt te werken in ons gezellige en ambitieuze marketing- en klantenserviceteam. Het team bestaat uit zo’n 10 professionals op gebied van strategie, product marketing, regio marketing, online marketing, vormgeving en klantcontact. Onze ambitie is o.a. om in alle regio’s lokaal marktleider te worden op het gebied van de koffiecornervoorziening voor bedrijven. Om jouw werk succesvol uit te voeren, werk je intensief samen met al je marketingcollega’s en ook met je collega’s van formulemanagement die o.a. verantwoordelijk zijn voor het businessmodel van onze franchiseformule en richting geven aan onze regio-indeling.

Waarom deze functie iets voor jou is

 • Je bent een denker die doet;
 • Je krijgt een kick van verantwoordelijkheid, want die krijg je als ervaren marketeer bij ons;
 • Je bent resultaatgericht. Je analyseert al je werk en komt met verbeteringen;
 • Je houdt ervan gestructureerd naar je doelen te werken, maar kan ook snel schakelen;
 • Je werkt graag met een product waar je mensen en bedrijven blij mee maakt;
 • Je wilt graag onderdeel uitmaken van een enthousiast en ambitieus team;
 • Je bent creatief en een teamspeler – want wij geloven in “samen komen we verder”;
 • Je hebt oog voor trends in de markt, doelgroepen en houdt je vakkennis actueel;
 • Je hebt een hbo-diploma en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent minimaal 32 uur en bij voorkeur 40 uur beschikbaar. 

Wat bieden we je? Mooie kansen Fortune Coffee is een snelgroeiende franchiseformule. Jij krijgt je eigen verantwoordelijkheid in een omgeving met prachtige uitdagingen en kansen om je verder te ontwikkelen, te bouwen en nieuwe ideeën te introduceren en uit te werken.  Goed gezelschap Je werkt samen met een enthousiast en professioneel marketingteam bij de Centrale Organisatie in Zoetermeer. Een gezellig team met een informele werksfeer dat gedreven en hongerig is om het altijd beter te doen. Elke kans en uitdaging gaan we vrolijk tegemoet. Daarnaast werk je intensief samen met andere afdelingen binnen Fortune, onze ondernemers en met onze professionele externe partners.  Naast lekkere koffie ook een goede boterham Werken bij Fortune heeft veel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, organiseren wij jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes. Je ontvangt 24 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, een laptop, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een studiekostenregeling, iedere maand de mogelijkheid om gratis Fortune producten te bestellen en een bedrijfsresultaat-afhankelijke bonus. Wij bieden je en tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief ter attentie van Edwin Velsink naar vacature@fortune.nl. Wij nemen snel contact met je op. En voor je het weet spreken we elkaar onder het genot van een heerlijke kop koffie. Maar thee mag uiteraard ook.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Edwin Velsink, Manager Marketing en Klantenservice. Hij beantwoordt je vragen graag; 06 - 43 29 69 89.

Kom meer te weten over Fortune Coffee

   

Weet jij ons nieuwsgierig en enthousiast over jou te maken? Dan kan het zijn dat wij meer van je willen weten en internet en sociale media raadplegen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.