Waterkoeleractie

Zorg dat je er deze zomer gekoeld bij zit, met de Bisina Touch Waterkoeler! 

Als ondernemer gun je jouw medewerkers al heerlijke koffie. Wellicht bied je ze nu ook (fris)dranken aan, die wat minder gezond zijn. Wil je ze een gekoelde drank bieden die geen onnodige calorieën bevat, maar wel zorgt voor een frisse boost? Dan is de Bisina Touch waterkoeler de perfecte optie!

Waterkoeler-actie-2021

Bij aankoop van een Bisina Touch waterkoeler heb je de koele keuze uit: 

 • € 50,- korting
 • 4x Fortune glazen waterfles
 • 6x Fortune dopper 

Actievoorwaarden

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de ‘Bisina Touch waterkoeler’ actie (verder te noemen: de "Actie") van Fortune Coffee B.V. en de daarbij aangesloten franchiseondernemers (verder te noemen: "Fortune Coffee").
 2. De Actie loopt van 6 april 2021 t/m 2 juli 2021 (verder te noemen de "Actieperiode").
 3. Deelname aan de Actie staat open voor natuurlijke personen of rechtspersonen die in het kader van zakelijke dienstverlening bij de Nederlandse Kamer van Koophandel zijn ingeschreven, in het bezit zijn van een Kamer van Koophandel nummer en actief een bedrijf exploiteren (verder te noemen: de "Deelnemer").
 4. Met de Actie heeft de Deelnemer bij aanschaf van een Bisina Touch waterkoeler de keuze uit een korting van € 50,- (vijftig), een pakket van 6 Doppers of een pakket van 4 Fortune waterflessen.
 5. De Actie geldt bij aanschaf van een Bisina Touch waterkoeler 100, 200, 300 of 400.
 6. De Actie kan niet gecombineerd worden met andere acties of aanbiedingen van Fortune Coffee.
 7. De Actie is niet inwisselbaar voor een korting en kan niet omgeruild worden voor andere producten of diensten van Fortune Coffee.
 8. Door deelname aan de Actie gaat Deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden evenals met de beslissingen die Fortune Coffee in geval van overmacht verplicht is te nemen voor een goed verloop van de Actie.
 9. Fortune Coffee behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de Actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website www.fortune.nl/waterkoeleractie worden getoond.
 10. Fortune Coffee is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 11. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Fortune Coffee.
 12. In het geval je een opmerking, vraag of klacht hebt over deze Actie dan kun je contact opnemen met Fortune Coffee op het nummer 0800-1012 of mailen naar marketing@fortune.nl.