Nationale Koffiedag opnieuw een groot succes!

Op dinsdag 26 september vierden we door het hele land de tweede editie van Nationale Koffiedag. Op de vierde dinsdag van september organiseerde Fortune Coffee drie netwerkevenementen. In de regio's Rijnmond, 't Gooi en Veluwe kwamen ondernemers bij elkaar om te netwerken en nieuwe verbindingen te leggen. En dat alles uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje Fortune koffie.

Koffieworkshops van een echte barista

Koffieleverancier Anko Blokland organiseerde voor de tweede keer een evenement tijdens Nationale Koffiedag. Dit jaar in ‘Het Plein’ in Ridderkerk. De ondernemers uit de regio Rijnmond werden ontvangen met een kopje koffie en kregen daarna de kans om hun koffiekennis te vergroten tijdens diverse mini-koffieworkshops. Onder leiding van een echte barista kon men zelf aan de slag met het creëren van ‘latte art’. Tijdens de workshop ‘cupping’ gingen ze dieper in op het proeven van koffie. De dag werd afgesloten met een informele netwerkborrel, waar de opgedane kennis met elkaar besproken werd.

Op een humoristische wijze geïnspireerd door de Mindvakman

Na het ontvangst door Sebastiaan Smits met een heerlijke kop koffie, werden de ondernemers uit regio 't Gooi meegenomen door de Mindvakman in de werking van onze hersenen. Filosoof en cabaretier Paul Smit en stemacteur en DJ Jonas van der Vlugt inspireerde de aanwezigen op een humoristische wijze. In een interactieve show in ‘De Boerderij’ in Huizen, kregen de ondernemers inzicht in de werking van verandering en hoe je met de juiste inzichten efficiënter en met meer plezier samenwerkt en communiceert. De middag sloten ze af met een netwerkborrel.

Sportief netwerken op de Veluwe

In de regio Veluwe begon de Nationale Koffiedag sportief! Na een kopje koffie maakte een kleine groep wielrenliefhebbers, samen met koffieleverancier Job van Vliet, eerst een wielrentocht van 70 kilometer over de Veluwe. Onderweg pauzeerden ze bij twee relaties van Fortune Coffee, Het Soma College in Harderwijk en Tennisvereniging Elspeet stonden klaar met fris en wat lekkers voor wat extra energie. Na de finish was het tijd voor een heerlijke barbecue, waar nog meer ondernemers bij aansloten. Tijdens de barbecue was er voldoende ruimte om te netwerken met ondernemers uit de regio.

Geslaagde Nationale Koffiedag!

Het was een geslaagde dag! Naast Fortune Coffee vierden vele anderen ook Nationale Koffiedag. Ieder op zijn eigen manier. De ene dronk er een extra bakkie op met collega’s, de ander deelde gratis koffie uit aan klanten. Samen maken we er een dag vol verbindingen van!