Vierde dinsdag van september wordt Nationale Koffiedag

De derde dinsdag van september is een begrip. Prinsjesdag kent iedereen. Hoe staat ons land ervoor en wat moet beter? Hartstikke mooi en belangrijk natuurlijk, maar baanbrekende ideeën ontstaan vaak niet in het torentje en de Tweede Kamer. De bron van ideeën en verbinding is veel vaker: de koffieautomaat. En dat vieren wij vanaf dit jaar op die vierde dinsdag van september, tijdens Nationale Koffiedag.

Ontmoeten, verbinden en ideeën opdoen

De vierde dinsdag van september zal nooit meer hetzelfde zijn. Op dinsdag 27 september 2016 worden door het hele land evenementen georganiseerd. Bedoeld voor MKB-ondernemers en de politiek. Daar ontmoeten mensen elkaar onder het genot van…JUIST, een kop koffie. Op Nationale Koffiedag worden vanaf dit jaar nog meer verbindingen gelegd en goede ideeën geboren. Waar we volgend jaar natuurlijk op terug blikken. Geloof ons maar, want wij zijn niet in de bonen.

Benieuwd welk evenement er bij jou in de buurt is? Kijk op fortune.nl/koffiedag.

Over Fortune Coffee

Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat.

Labels: