Jubileumcheque voor KiKa

Onlangs heeft Ton van Amerongen, koffieleverancier van Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek, een cheque ter waarde van 3.557,50 euro overhandigd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Op 7 september vierde Ton namelijk het tienjarig bestaan van zijn onderneming.

Tienjarig jubileum

Ton van Amerongen vertelt: "Er zijn veel klanten, familie, vrienden, buren en collega's op ons jubileumfeest geweest. Voor ons jubileumfeest hebben we ook een actie gehouden voor KiKa. Vandaag mochten we dan ook een mooie cheque ter waarde van 3.557,50 euro overhandigen aan Gezina van Kleef van Stichting KiKa."

Waarom KiKa?

Ton: "Onze jongste zoon Thijs is behandeld geweest voor leukemie en is gelukkig genezen. Hier zijn wij heel dankbaar voor. Helaas hebben wij in deze periode ook van dichtbij meegemaakt dat dit niet voor alle kinderen geldt en dat nog steeds 25% van de kinderen die kanker krijgt het niet redt. Er zijn al hele grote stappen gezet in de afgelopen jaren. Op dit moment geneest dus 75% van de kinderen met kanker. Dat moet en kan beter. We zijn bijzonder verheugd dat we zo'n mooi bedrag mogen overhandigen aan KiKa en willen al onze gasten van ons jubileumfeest enorm bedanken voor de gulle donaties."

Labels: