Waterkoeler op de zaak

Coole actie; een waterkoeler op de zaak

Als ondernemer zorg je ervoor dat jouw medewerkers optimaal kunnen presteren; de werkomgeving is arbo-proof en de koffie van uitstekende kwaliteit. Water mag hierbij niet ontbreken. Lekker water dan, want fris, schoon en koud water smaakt natuurlijk het beste! Dat water komt uit de Bisina waterkoeler en die staat supercool op de zaak naast de koffieautomaat.

1,5 liter per dag

Iedereen weet inmiddels wel dat het goed is om 1,5 liter water te drinken per dag. En tijdens warme dagen of actieve momenten zoals sporten, mag dat zelfs wel meer zijn. Maar ook weten de meesten dat dat best lastig is. Vaak zijn we zo druk dat we gewoon vergeten water te drinken.

Koffie, water of allebei?

Overdag is een rondje langs de koffieautomaat zo gemaakt; als je ’s ochtends op de zaak aankomt, voordat de vergadering begint en tussendoor als je voor jouw collega’s koffie haalt. Als er naast de koffieautomaat dan ook een waterkoeler staat, is het ineens veel makkelijker om ook steeds water te drinken. Een lekker, schoon en heerlijk glas koud water. Of een kop koffie met zo’n glas water, want waarom zou je kiezen?

Vers gefilterd water, gegarandeerd brandschoon

Met de Bisina waterkoeler hoef je niet te kiezen, het levert uitsluitend schoon en fris water doordat de koeler van uitstekende kwaliteit is. Zo heeft het een gesloten systeem en geen stilstaande watervoorraad waardoor het gegarandeerd vers gefilterd water levert zonder algen en bacteriën. En de InstaChill-functie koelt elk glas water direct via een interne ijsbank van maar liefst 4 kilo ijs. Dit zorgt voor een koelcapaciteit die wel 10x groter is dan van andere waterkoelers. Hoeveel dorst jouw medewerkers ook hebben, en hoeveel mensen ook een glas koud water willen, het is gewoon beschikbaar met deze waterkoeler.

Duurzame waterkoeler

Vanzelfsprekend past ook deze automaat binnen een MVO-bedrijf; de waterkoeler heeft een slaapstand waarmee hij veel energie bespaart. En dankzij de duurzame onderdelen gaat het veel langer mee dan andere waterkoelers. Vandaar dat op de verschillende onderdelen ook langdurig garantie wordt gegeven, op het koelsysteem zelfs wel 5 jaar.

Coole actie in mei voor de klanten van Fortune Coffee

Bij Fortune Coffee weten we natuurlijk hoe graag iedereen koffie drinkt en dat een glas water bij de koffie ervoor zorgt dat de smaak in de mond geneutraliseerd wordt zodat je de koffie beter proeft. Een goed glas water op kantoor is dus geen overbodige luxe. Daarom laten we graag al onze klanten kennismaken met de Bisina waterkoeler. En in mei doen we dat met een coole actie! Wil jij daar ook van profiteren? Wees dan über-cool en probeer deze Bisina waterkoeler. De koffieleverancier bij jou in de buurt kan je er alles over vertellen en je het natuurlijk laten proberen.

 

Labels: