De mooiste Fortune-momenten van 2017, blik je mee?

Het nieuwe jaar is net begonnen maar naast vooruitkijken vinden wij het ook leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar. Want dat stond bol van de bijzondere en leuke momenten! Wij doen een greep uit de mooiste Fortune-momenten van 2017.

Nieuwe productverpakkingen

In 2017 staken wij onze verpakkingen van onder andere koffie, thee en cacao in een nieuw jasje. De verpakkingen sluiten nu nog beter aan op onze nieuwe huisstijl. Smaakt de koffie dan ook anders? Nee, je drinkt nog steeds je vertrouwde bakkie maar nu uit een nieuwe verpakking!

Koffiesorteermachine in Oeganda

Fortune Coffee steunt sinds 2010 het koffieproject in Oeganda en we bereikten afgelopen jaar weer een mijlpaal. Er werd een sorteermachine voor koffiebonen geplaatst! Met deze machine worden de koffiebonen beter van kwaliteit waardoor de boeren ze sneller en gunstiger kunnen verkopen. Goed nieuws voor de koffieboeren daar, maar ook voor de koffieliefhebbers hier!

Jublilea

In 2017 werd er vaak taart gegeten! De regio’s Hapert, Valkenswaard, Amsterdam-Zuid, Drenthe én West-Friesland vierden namelijk hun jubileum! Wij zijn erg trots op deze duurzame relaties en zetten de ondernemers en hun medewerkers daarom graag in het zonnetje met een mooie oorkonde en heerlijke taart. Op naar de volgende vijf jaar!

Gepersonaliseerde zijplaten

Er zijn het afgelopen jaar veel klanten blij gemaakt met een mooie gepersonaliseerde zijplaat op hun Passio-koffieautomaat! Zo kreeg Zorgboerderij ‘Bij de Pinken’ – al jaren vaste klant bij Fortune Coffee - een wel heel bijzondere zijplaat. De hulpboeren maakten tekeningen en borduurwerkjes die allemaal afgebeeld zijn op de zijplaten. Persoonlijker kan het eigenlijk niet! Wil jij ook een gepersonaliseerde koffieautomaat? Klik hier voor mogelijkheden.

Koffietrailer

Op 9 september onthulden we onze nieuwste blikvanger: de Koffietrailer! In deze superhippe retro trailer worden vijf verschillende koffieautomaten elk willekeurig terrein opgereden. Bijvoorbeeld op jouw zakelijke evenement. Naast dat de Koffietrailer voor de lekkerste koffie zorgt, creëert het ook een mooie ontmoetingsplek waar je kan bijkletsen en netwerken. Wil jij de koffietrailer ook inzetten? Neem dan contact op met de koffieleverancier in jouw regio.

Nationale Koffiedag

De tweede editie van Nationale Koffiedag was een groot succes! Op de vierde dinsdag van september kwamen ondernemers uit verschillende regio’s op het Fortune Coffee netwerkevenement bij elkaar om te netwerken, workshops te volgen en zelfs te wielrennen. Maar ook vele anderen vierden Nationale Koffiedag op hun eigen manier. De één dronk een extra bakkie met collega’s, de ander deelde gratis koppen koffie uit aan klanten. Een dag vol verbindingen dus!

Klaar voor een nieuw jaar

Ook komend jaar staat er weer veel moois op de planning. Zo wordt bijvoorbeeld begin 2018 een nieuwe bonenkoffie onthult waar we erg trots op zijn en vieren we in september weer Nationale Koffiedag. Maar bij alles wat we volgend jaar doen: eerst koffie!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van wat Fortune Coffee komend jaar allemaal doet? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief! Deze verschijnt eens per kwartaal en zit boordevol nieuwtjes, (win)acties, blogs en ander leuks!

Labels: