Fortune lanceert nieuwe website

Vanaf vandaag heeft www.fortune.nl een nieuw gezicht. Deze nieuwe frisse website sluit nu volledig aan bij de nieuwe huisstijl, die Fortune Coffee in september van dit jaar al lanceerde. De nieuwe website is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en bevat een responsive web design. Daarnaast is de eerst stap gezet naar de ontwikkeling van een webshop, welke in 2016 live zal gaan.

Op de nieuwe site krijgt men een duidelijk overzicht van de producten en beleving van koffie. Zo is van alle koffiesoorten uitgebreid de smaak beschreven. Ook is er veel werk gemaakt om de verschillen van onze koffieautomaten te beschrijven. Via een simpel menu vindt de klant direct de automaat en koffiesoort die het beste bij zijn bedrijf past.

Met trots presenteren we ook een nieuwe service van Fortune Coffee: Get fortuned!. Hier kan de klant zijn eigen Passio-koffieautomaat samenstellen en komt hij alles te weten over koffie, recepten, nieuwtjes en blogs.

Natuurlijk blijven onze Fortune ondernemers de beste persoonlijke raadgevers. Zij stellen zich voor op hun eigen regiopagina, die herkenbaar is aan een sfeerfoto uit hun gebied.

Graag verwelkomen wij je op www.fortune.nl!

Labels: