Mensen welkom heten? Dat doen ze bij Olympia Uitzendbureau met Fortune Coffee!

Als er dagelijks mensen over de vloer komen die je meteen een welkom gevoel wilt geven, dan zorg je dus voor lekkere koffie. En dat doet Olympia Uitzendbureau in Eindhoven ook, met koffie van Fortune Coffee natuurlijk. Deze vestiging koos nog niet zo heel lang geleden voor onze koffie, maar ze promoten het nu al!

”Dat wil ik niet!”

Martijn Pennings van Olympia Uitzendbureau vertelt dat hij een paar jaar terug al kennis had gemaakt met Fortune Coffee. Bij zijn toenmalige werkgever kozen ze voor Fortune, maar toen hij overstapte naar Olympia stond er koffie en een koffieautomaat van een ander en dat beviel hem niet. Als er iets was moest hij via een centraal nummer zijn klacht doorgeven en dan duurde het wel even voordat er een monteur kwam; “En dat wil ik niet!”.

Koffie geproefd

Toen de mogelijkheid er was, belde Martijn meteen Fortune Coffee in de regio Valkenswaard. Stefan Ras, de adviseur van die regio, kwam langs en wist op basis van het aantal mensen dat er werkt en langskomt de juiste koffie en koffieautomaat aan te bevelen. “De directeur van onze vestiging moest natuurlijk wel akkoord zijn, maar nadat hij de koffie had geproefd was hij ook om.”

Ook gewoon tussendoor

Sindsdien regelt Stefan alles voor deze vestiging. “We zijn er superblij mee! Voorheen zag ik nooit iemand van de koffieleverancier. Ja, pas toen we het contract opzegden. Nu komt Stefan ook gewoon tussendoor langs voor een praatje, checkt of er nog voorraad nodig is en levert heel snel. En als er iets is, regelt hij het meteen. Dat is ook zo fijn; ik kan hem gewoon direct bellen.”

Bij anderen introduceren

Net als Fortune Coffee is Olympia ook een franchiseorganisatie. De bijbehorende vestiging gaat binnenkort ook over op de koffie en koffieautomaat van Fortune maar als het aan Martijn en zijn directeur ligt, gaan meer vestigingen van Olympia Uitzendbureau de koffie van Fortune drinken. “Wij gaan het ook bij anderen introduceren, want deze koffie is gewoon echt lekker en de service is heel goed!”

Superblij mee!

Bij Olympia in Eindhoven willen ze mensen helpen en persoonlijk te woord staan, vanaf het moment dat ze over de drempel stappen. “Diezelfde klantgerichtheid en hoge service ervaar ik ook bij Fortune. En daarbij is Stefan een heel leuke gast die goed zijn werk doet en normaal met ons communiceert. Dat past bij ons, zo zijn wij ook. De samenwerking is dus heel goed en de koffie is lekker, ik ben er superblij mee!”

Labels: