4 uur Cup-a-Soup? Bestel 5 winterse smaken en krijg de 6e gratis!

Leestijd: 4,5 minuut

Een kopje Cup-a-Soup is altijd al lekker, maar tijdens de natte herfstmaanden of op een koude winterdag smaakt het helemaal goed. Daarom is er speciaal voor de komende maanden een fijne Cup-a-Soup actie: koop 5 dozen Cup-a-Soup en je krijgt de 6e gratis.*

*Dit is een tijdelijke actie die inmiddels is verlopen

“Nu. Even. Niet!”

Dat 4 uur het Cup-a-Soup moment is, is te danken aan de bekende reclames eind jaren ‘90 met Sjors ‘Nu. Even. Niet!’ en John de manager ‘Succes is een keuze’. Daarmee claimden ze dat bekende moment aan het eind van de middag waarin je wat hartigs nodig hebt om nog even door te kunnen gaan. Een succesvolle claim, want na de commercial met John werden er in Nederland al 24 miljoen* porties Cup-a-Soup meer geconsumeerd dan daarvoor en veroverde het merk met vendingmachines de plek in kantoren, scholen en fabrieken.

Van vertrouwde tot exotische smaken

Ruim 20 jaar verder is Cup-a-Soup nog steeds favoriet om de 4-uursdip tegen te gaan. Maar dan wel met een veel uitgebreider assortiment. Natuurlijk is er nog steeds de vertrouwde tomatensoep en kippensoep. Maar nu kun je ook kiezen voor exotische smaken zoals de Tom Kha Kai en Indiase Kerrie. Of de Energy Moments die je nog wat extra pit geven als je er echt helemaal doorheen zit.

Top 5 Winterse Cup-a-Soup

Voor de komende kille maanden zijn de warme smaken heel gewild. Wij hebben daarom een Top 5 Winterse Cup-a-Soup samengesteld:

5. Indiase Kerrie

Deze mild-pittige kerriesoep zit vol met pittige kruiden maar is niet zo heet dat de vlammen je uitslaan. Gewoon lekker dus, precies goed om weer even op te warmen in de herfst!

4. Pittige tomaat

De naam zegt het al; een smakelijke tomatensoep maar dan met net wat meer pit. Deze tomatensoep heeft een lekkere tomatensmaak maar is door de extra specerijen wat heter dan de gewone variant. Helemaal goed dus voor deze dagen!

3. Hongaarse goulash

De Hongaarse goulashsoep is een smakelijk kadootje in een kopje. Met de kenmerkende kruidige smaken warm je gegarandeerd op dankzij deze soep. Een echte aanrader dus voor de komende maanden!

2. Mosterdsoep

De mosterdsoep van Cup-a-Soup is een luxe traktatie. Een lekker pittig soepje met crispy croutons. Daar knapt iedereen van op!

1. Erwtensoep

Denk je aan winter en kou, dan denk je aan erwtensoep. Niet zo raar dus dat deze typische Hollandse wintersoep bij ons op nummer 1 staat. Iets minder stevig dan de erwtensoep van oma, maar wel net zo smakelijk en ook nog geschikt voor vegetariërs. Die wil je toch proeven?!

Ook vega, crème, bouillons en meer…

Natuurlijk vind je deze Top 5 in ons assortiment, maar we hebben nog veel meer lekkere smaken. Kies dus gewoon wat bij jullie op kantoor of in de zaak het meest favoriet is. Of probeer steeds wat anders uit. Er zijn soepen voor vegetariërs en voor de echte vleesliefhebbers, crèmesoepen en drinkbouillons, vertrouwde smaken en soepen met bijzondere ingrediënten. Keuze genoeg en nu ook nog eens extra voordelig!

Voor op kantoor of de thuiswerkplek

Cup-a-Soup verkopen wij onder andere in grote dispenserdozen met daarin handige portieverpakkingen. Een portie is voldoende voor een kop soep van 175 ml. Het is snel gemaakt met kokend water uit de automaat, maar ook makkelijk mee te nemen. Voor bijvoorbeeld werknemers die nu soms op kantoor zijn en de andere dagen thuiswerken. Ook daar, of misschien wel juist daar, slaat de 4-uursdip toe. Een pakje Cup-a-Soup helpt dan om nog even vanuit huis door te werken en ook die laatste deadlines te halen.

Bestel er nu 5 en krijg de 6e cadeau (tijdelijke actie!)

Wil je voor de komende maanden ook weer een fijne voorraad Cup-a-Soup hebben klaarstaan? Geef dan nu jouw bestelling door aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. En bestel je 5 dozen, dan krijg je er tijdelijk 1 gratis bij cadeau! Lees hier alles over deze actie en de voorwaarden en bestel snel jouw voorraad warme soepjes voor de komende winter.


Bronnen: *) https://www.trouw.nl/nieuws/irritante-john-maakt-hit-van-instantsoep~b0be9ef9/