Ontvang nu gratis een nieuwe Cup-a-Soup smaak en een soep carrousel!

Maak kennis met de twee nieuwste smaken van Cup-a-Soup Vietnamese PhoTom Kha Kai en ontvang bij aankoop van 5 Cup-a-Soup dozen één van deze nieuwe smaken én een handige carrousel. Klik hier voor meer informatie.

Cup-a-Soup Erwt Sachets

Heerlijke, authentiek Hollandse erwtensoep. Met natuurlijk erwten. Om weer op te warmen op een koude dag op school of het werk.

Lees meer

  • Winterse erwtensoep
  • Geschikt voor vegetariërs
  • 21 sachets à 175 ml
All-in prijs* € 8,80

* Meer weten over onze all-in prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

In de echte erwtensoep uit oma’s tijd kon een lepel rechtop blijven staan. Zo stevig is deze erwtensoep natuurlijk niet, maar het is wel een authentiek Hollandse soep. Heerlijk voor wie door weer en wind op de fiets op het werk of op school is aangekomen. En voor alle anderen die het gewoon lekker vinden. Deze erwtensoep is een zacht-gebonden soep van voornamelijk erwten. Meer informatie over de ingrediënten en voedingswaarden staat hier. Bereid een sachet met 175 ml. kokend water, even wachten en klaar. Genieten maar!

Kenmerken Cup-a-Soup Erwt Sachets
Vegetarisch Ja
Type Sachets
Inhoud 21 sachets
Verpakkingseenheid 4
Type verpakking Doos
Artikelnummer 1100452106

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring