Fortune Coffee Franchise

Fortune Coffee, een franchiseorganisatie 

Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen? Ben jij een ondernemende samenwerker? En op zoek naar het goede gezelschap van een groeiende formule? Dan stellen we ons graag aan jou voor: Fortune Coffee, een franchiseorganisatie die op zoek is naar collega-ondernemers met ambitie en hart voor mensen. Ben jij dat?

Specialist in koffie en koffieautomaten

Wij zijn een specialist in koffie en koffieautomaten. Via onze koffieleveranciers zorgen wij er in heel Nederland voor dat bedrijven en organisaties goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Door uitstekende producten te leveren, altijd een snelle en persoonlijke service te bieden en keer op keer een stap extra te zetten voor onze klanten. Duurzaam natuurlijk, want dit alles doen we zo verantwoord mogelijk.

Adri Klooster: "Met persoonlijk contact zorg ik ervoor dat het altijd goed geregeld is voor mijn klanten!"

Samenwerken

Bij Fortune houden we van zelfstandig ondernemen, maar het liefst wel met elkaar. Zo heb je als ondernemer bij ons jouw regio waarin wij je helpen marktleider te worden. Vanuit de Centrale Organisatie en via samenwerking met andere Fortune-ondernemers. Zo leer je van elkaar, werken we aan verbeteringen en realiseren we groei.

Persoonlijke, snelle service

Groei bij Fortune Coffee ontstaat door te bouwen aan relaties. Via langdurige samenwerkingen met klanten, dat staat bij ons voorop. Daarom ben jij hét gezicht van Fortune in de regio. En jouw klanten? Dat zijn geen nummers maar mensen. Ondernemers die jij kent en die jij helpt. Persoonlijk en zo snel mogelijk.

André Nobel:"We zijn altijd dichtbij. Klanten zijn altijd verrast dat we zo snel zijn bij onderhoud, het oplossen van storingen en het leveren van producten."

Service Ton

Passie voor koffie, mensen en de maatschappij

Natuurlijk hebben we bij Fortune een passie voor koffie. Koffie verbindt immers, het wordt overal gedronken en bijna geen samenwerking, idee of relatie ontstaat zonder deze warme drank. Koffie laat organisaties dus groeien, en dat maken wij mogelijk. Met kwaliteit, eerlijk advies en op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Zo blijven we de snelst groeiende franchiseorganisatie in deze sector. Wil je weten of dat ook iets voor jou is? Loop dan eens een dagje mee en ervaar het zelf!

Themadag 2018

Zelfstandig, maar niet alleen

Als ondernemer bij Fortune ben je eigen baas in jouw regio, maar wel met de ondersteuning van een hele organisatie om door te groeien naar een succesvolle franchiseonderneming. Zelfstandig maar zeker niet alleen, dat is Fortune Coffee. Een unieke plek die geschikt is voor unieke mensen. Wil je daar meer over weten? Laten we dan eens afspreken voor een goed gesprek bij een lekkere kop koffie.

Wil je meer weten? Laat dan jouw gegevens achter en we bellen je terug! 

Meer weten?