Fortune Coffee Franchise

De koffieleverancier, altijd bij de klant in de buurt

Fortune Coffee is een franchiseorganisatie waarvan het hoofdkantoor, de centrale organisatie, gevestigd is in Zoetermeer. Om onze klanten van een persoonlijke en snelle service te kunnen voorzien, is Nederland opgedeeld in verschillende regio’s van elk 7.500 bedrijven. Zo is er altijd een franchiseondernemer, een koffieleverancier bij onze klant in de buurt.

Snelst groeiende franchiseorganisatie

Bij Fortune Coffee hebben we passie voor koffie. Het spreekt dan ook voor zich dat kwaliteit en duurzaamheid essentieel is. Dat geldt voor de kwaliteit van koffie, de koffieautomaten, de relatie met de klant maar ook voor de ondernemer die Fortune in een regio vertegenwoordigt. Dankzij onze zorgvuldige selectie van franchiseondernemers en onze hoge eisen ten aanzien van kwaliteit en service hebben wij veel tevreden klanten die ons steeds weer bij anderen aanbevelen. Zo zijn we de snelst groeiende franchiseorganisatie in deze sector. Om dat zo te houden verwachten wij ook van onze franchiseondernemers passie voor koffie en een tomeloze inzet voor de klant.

Fortune-ondernemers

Een goed contact, een fijne samenwerking of een mooie deal. Het begint vaak met een eerste kennismaking tijdens een goede kop koffie. En daar kun jij aan bijdragen. Als Fortune-ondernemer waarin je deelneemt aan onze succesvolle franchiseformule en je verantwoordelijk bent voor jouw klanten en de resultaten van jouw regio. De klant heeft direct contact met jou en jij adviseert ze, geeft de gewenste service, verzorgt het onderhoud, levert de bestellingen en lost eventuele klachten en storingen zelf op. Daarnaast profiteer je van alle voordelen van onze formule, de gevestigde naam en de collectieve aanpak. Bij Fortune Coffee ben je een franchiseondernemer die samen met ons onderneemt. Omdat wij geloven dat je samen verder komt.

Een Koffiewinkel? Nee zeker niet! 

Fortune is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. We zoeken juist ondernemers die er met plezier op uit trekken in hun regio en mee bouwen aan de verdere groei van een landelijk sterke formule. 

Antonie Loonen (franchiseondernemer):
“De meeste franchiseorganisaties waren winkels en dat wilde ik niet. Ik wilde zelf naar de mensen toegaan.”

Alleen reis je sneller…

Fortune is gebouwd op passie en toewijding van zelfstandige franchiseondernemers. Als ondernemer bij Fortune beheers je alle facetten van het vak. In jouw regio ben je hét gezicht van Fortune en bouw je zelfstandig een klantenbestand op, door eropuit te trekken. Je hebt de controle over het totale leveringsproces: vanaf het eerste contact, advies tot de verkoop en daarna ook de levering, verbetering en betaling. Je gaat gesprekken aan, beheert de financiën, begrijpt de techniek achter de koffieautomaten, levert af met je eigen Fortune-bus en hebt een positief effect op klanten. Je bent adviseur en verkoper, leverancier en probleemoplosser… het ondernemerschap is hier nooit saai.

…Samen kom je verder

Fortune is een gezond concept waarmee je als ondernemer al vanaf dag één beschikt over een sterke onderneming. Met een mooi productassortiment dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Met de innovatieruimte om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Met de automaten die we deels zelf, in samenspraak met de ondernemers, ontwikkelen. Met de Koffiekar en -trailer, waarmee we diverse evenementen bezoeken. Het is een formule die ‘klopt’ en waarmee we graag op de koffie komen.

Een vliegwiel voor je onderneming

Het kantoor in Zoetermeer beschouwt zichzelf niet voor niets als Centrale Organisatie en niet als hoofdkantoor. Dit is om de Fortune formule continu verder te ontwikkelen, zodat dit het beste vliegwiel is voor de ondernemingen in de regio’s. Door het aan de voorkant, alle zaken die klanten zien, goed te organiseren. Maar ook met zorg te voorzien in de achterkant - je uitrusting, marketing en IT. Met trainingen, verkoopondersteuning, twee showrooms en financiële begeleiding. Door persoonlijke begeleiding van de franchisemanager, leads, en nog veel meer.

Centrale organisatie

Freddy Kerkhofs (franchiseondernemer):
“Ons product omschrijft onze organisatie. Koffie is een verbindingsproduct en dat zie je terug. Bij Fortune zit niemand op een hogere stoel, ze denken mee met ons en zijn één met ons. De organisatie is het belangrijkste en die is gewoon super!”

Het goede gezelschap van elkaar

Samen ondernemen is plezierig, vooral omdat je vergelijkbare ervaringen met collega’s kan delen. Elkaar over herkenbare situaties spreken, blijkt van grote waarde. Door het bijwonen van franchisevergaderingen en de mogelijkheid om in commissies plaats te nemen, werk je bovendien niet alleen in je eigen regio. Je bouwt ook mee aan de landelijke organisatie. En als ondernemer merk je: de ervaringen tellen op en versterken ieder in zijn regio en maken daarmee iedereen beter!

Sebastiaan Smits (franchiseondernemer):
“Ik heb een warme band met andere Fortune-ondernemers. We hebben regelmatig en leuk contact. Bijvoorbeeld bij een vergadering of franchisedag. Je kan jezelf zijn, het met iedereen over van alles hebben. Iedereen heeft dezelfde insteek.”

Ben jij een ondernemende samenwerker? En zoek je het goede gezelschap van een groeiende formule? Lees dan verder.

Fortune Coffee is erkend lid van de Nederlandse Franchisevereniging (NFV).