Roerstaafjes hout

Kies je bewust, dan kies je ook voor houten roerstaafjes. Een natuurlijk alternatief dat prima past bij een eerlijke kop koffie.

Lees meer

  • 100% FSC hout
  • Milieuvriendelijk
  • 2000 stuks
€ 9,65 (ex. BTW)

Omschrijving

De houten roerstaafjes zijn hét natuurlijke alternatief voor de overbekende plastic roerstaafjes. En wie voor onze verantwoorde producten kiest zoals de Fairtrade thee of koffie, kiest vanzelfsprekend ook voor deze houten roerstaafjes. Behalve dat ze natuurlijk zeer geschikt zijn om suiker of melk te mengen in een lekker kopje thee of koffie, ondersteunen ze ook de milieuvriendelijke uitstraling van het kantoor of de zaak. De houten roerstaafjes zijn mooi afgewerkt en worden geleverd per 2000 stuks.

Het FSC hout dat voor onze roerstaafjes gebruikt wordt komt uit gecontroleerde bossen en is op een duurzame manier verwerkt. Ondanks specifiek geselecteerd hout kunnen deze roerstaafjes een lichte smaak afgeven. Het blijft immers een natuurproduct.

 

Om eventuele smaakoverdracht te voorkomen adviseren we om met het roerstaafje te roeren en deze daarna uit de warme drank te halen.

Kenmerken Roerstaafjes hout

Keurmerk FSC
Inhoud 2000 stuks
Type verpakking Dispenserdoos
Verpakkingseenheid 1 stuks
Materiaal Hout
Artikelnummer 9311051251

Mogelijk interessant voor jou