Chai losse thee

Geniet van de losse thee van TrendingTea met een fruitige Black Chai smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • kruidige theeblend
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

De losse Black Chai thee van TrendingTea is een kruidige Oosterse theeblend,samengesteld uit zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder aromatische specerijen en diep smakende zwarte thee. Doordat de theebladeren met zorg worden geselecteerd ontstaat er een verfijnde smaak. Deze thee ondergaat lokale verwerking en verpakking in Sri Lanka, om vervolgens rechtstreeks te worden geïmporteerd. Zo blijft er meer waarde achter in het land van herkomst. Bovendien is de Black Tea Chai Fairtrade gecertificeerd, waarmee een milieubewuste keuze wordt gemaakt zonder enig gebruik van plastic of papier.

De thee wordt geleverd in een zak van 500 gram. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor Black Chai thee aanvullen. Hierdoor wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Plaats dan alle bewaarblikken op een mooie bamboe displayplank 

Kenmerken Black Chai thee
Je ontvangt de losse Chai thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram losse thee. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaatst.

De voordelen van deze Black Chai thee

  • De thee heeft een kruidige Oosterse blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt 

Duurzaam
Deze losse Chai tea is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat en doordat het Fairtrade gecertificeerd is. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

 

Kenmerken Chai losse thee

Theesoort Zwarte thee
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500200

Mogelijk interessant voor jou