Earl Grey losse thee

Geniet van losse thee van TrendingTea met een krachtige zwarte Earl Grey smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Krachtige theeblend
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

De losse Earl Grey thee is een krachtige zwarte thee verrijkt met de smaken citrus en bergamot. De zorgvuldige selectie van theebladeren resulteert in een heerlijk aroma. Na lokale verwerking en verpakking in Sri Lanka wordt de thee rechtstreeks geïmporteerd. Zo blijft er meer waarde achter in het land van herkomst. Met zijn Fairtrade-certificering is de TrendingTea Earl Grey thee een duurzame keuze, vrij van plastic en papier.  

De thee wordt geleverd in een zak van 500 gram. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor Classic Earl Grey thee aanvullen. Door het gebruiken van de losse thee en de bewaarblikken verbruik je aanzienlijk minder verpakkingsmateriaal. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Orden dan al je bewaarblikken op een stijlvolle bamboe displayplank.

Kenmerken Earl Grey thee
Je ontvangt de thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram losse thee. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaatst.

De voordelen van deze Earl Grey thee

  • De thee heeft een krachtige blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze losse Earl Grey thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat, doordat het Fairtrade gecertificeerd is. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken Earl Grey losse thee

Theesoort Zwarte thee
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500300

Mogelijk interessant voor jou