Pure Gember losse thee

Geniet van de Pure Gember losse thee van TrendingTea met een krachtige gember smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Krachtige thee
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

Deze Pure Gember losse thee bestaat uit pure stukjes gember met een intense smaak. De gember wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Sri Lanka, wat de waarde in het land van oorsprong verhoogt. De TrendingTea gember thee heeft een Fairtrade keurmerk. Je maakt een milieubewuste keuze door te kiezen voor deze thee zonder gebruik van plastic of papier.

Je ontvangt de thee in een zak van 500 gram. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor de Pure Gemberthee aanvullen. Dit minimaliseert het gebruik van verpakkingsmateriaal. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Zet alle bewaarblikken dan netjes neer op een bamboe displayplank.

Kenmerken Pure Gember losse thee
Je ontvangt de Pure Gember losse thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram losse thee. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaatst. 

Voordelen

  • De gember thee heeft een krachtige smaak
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze gember thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat en doordat het Fairtrade gecertificeerd is. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken Pure Gember losse thee

Theesoort Kruideninfusie
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500900

Mogelijk interessant voor jou