African Rooibos losse thee

Geniet van de losse kruidenthee van TrendingTea met een African Rooibos smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • kruidige theeblend
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

Deze African Rooibos thee is een kruidenthee met de ingrediënten kaneel, appel en sinaasappel. Deze ingrediënten in combinatie met alleen de beste theebladeren zorgen voor een verfijnde smaak. De verwerking en de verpakking van de thee vinden lokaal plaats in Sri Lanka. Hierna wordt de thee direct geïmporteerd waardoor er meer waarde achterblijft in het land van herkomst. De TrendingTea African Rooibos thee draagt het Fairtrade keurmerk. Je maakt een milieubewuste keuze zonder plastic of papier. 

Je ontvangt de thee in een zak van 500 gram. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor de African Rooibos thee aanvullen, waardoor er minder verpakkingsmateriaal gebruikt wordt. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Dan kun je alle bewaarblikken op een stijlvolle bamboeplank presenteren. 

Kenmerken African Rooibos thee
Je ontvangt de African Rooibos thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram losse thee. In een doos zitten 10 verpakkingen. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaatst.

Voordelen

  • De thee heeft een kruidige blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze African Rooibos thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat en doordat het Fairtrade gecertificeerd. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken African Rooibos losse thee

Theesoort Rooibos
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500800

Mogelijk interessant voor jou