African Rooibos piramidethee

Geniet van de kruidige African Rooibos thee van TrendingTea. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • kruidige theeblend
  • 100 stuks
€ 14,75 (ex. BTW)

Omschrijving

Deze African Rooibos piramidethee is een kruidenthee met de ingrediënten kaneel, appel en sinaasappel. Door deze ingrediënten en alleen de beste theebladeren ontstaat er een verfijnde smaak. De thee wordt lokaal verwerkt en verpakt in Sri Lanka. Vervolgens wordt het direct geïmporteerd waardoor er meer waarde achterblijft in het land van herkomst. De TrendingTea African Rooibos thee is erkend als Fairtrade keurmerk en is volledig composteerbaar. Je maakt een milieubewuste keuze zonder plastic of papier.

Je ontvangt de thee in een zak van 100 stuks. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor de African Rooibos thee aanvullen. Hierdoor wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Zet alle bewaarblikken dan netjes neer op een bamboe displayplank.

Kenmerken African Rooibos thee

Je ontvangt de African Rooibos thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 100 piramidezakjes. In een doos zitten 10 verpakkingen. Je kunt deze kruidenthee kopen per zak of per doos.

Voordelen

  • De thee heeft een kruidige blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • De piramidezakjes zijn 100% composteerbar
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze African Rooibos thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat, doordat het Fairtrade gecertificeerd is en doordat de piramidezakjes 100% composteerbaar zijn. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken African Rooibos piramidethee

Theesoort Rooibos
Type Piramides
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 100 stuks
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500008

Mogelijk interessant voor jou