English Breakfast piramidethee

Geniet van de klassieke zwarte English Breakfast thee van TrendingTea. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Traditionele theeblend
  • 100 stuks
€ 14,75 (ex. BTW)

Omschrijving

Deze English Breakfast thee is een zwarte thee met een krachtige smaak. De thee wordt gemaakt met de beste theebladeren uit Sri Lanka. De bladeren zijn zorgvuldig gekozen waardoor er een heerlijke krachtige smaak ontstaat. Deze thee wordt in Sri Lanka lokaal verwerkt en verpakt, gevolgd door directe import. Zo blijft er meer waarde achter in het land van herkomst. De TrendingTea English Breakfast thee is erkend als Fairtrade keurmerk en is volledig composteerbaar. Je maakt een milieubewuste keuze zonder plastic of papier. 

Je ontvangt de thee in een zak van 100 stuks. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor de English Breakfast thee aanvullen. Hierdoor wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Zet alle bewaarblikken dan netjes neer op een bamboe displayplank. 

Kenmerken English Breakfast thee
Je ontvangt de English Breakfast thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 100 piramidezakjes. In een doos zitten 10 verpakkingen. Je kunt deze groene thee kopen per zak of per doos.

Voordelen

  • De thee heeft een klassieke zwarte blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • De piramidezakjes zijn 100% composteerbar
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze English Breakfast thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat, doordat het Fairtrade gecertificeerd is en doordat de piramidezakjes 100% composteerbaar zijn. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken English Breakfast piramidethee

Theesoort Zwarte thee
Type Piramides
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 100 stuks
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500007

Mogelijk interessant voor jou