Pure Groene losse thee

Geniet van de losse thee van TrendingTea met een pure groene thee smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Pure theeblend
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

Deze Pure Groene losse thee wordt gemaakt met de mooiste groene theebladeren die Sri Lanka te bieden heeft. De theebladeren zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd waardoor er een heerlijke natuurlijke smaak ontstaat. Het proces van verwerking en verpakking van deze groene thee vindt plaats in Sri Lanka zelf, gevuld door directe import. Hierdoor blijft er meer waarde achter in het land van herkomst. De TrendingTea Pure Groene losse thee draagt het Fairtrade keurmerk. Je maakt een milieubewuste keuze zonder plastic of papier. 

Je ontvangt de thee in een zak van 500 gram. Met deze zak kun je het bewaarblik voor de Pure Groene losse thee aanvullen. Hierdoor wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Presenteer dan alle bewaarblikken netjes op een stijlvolle bamboe displayplank.

Kenmerken Pure Groene losse thee
Je ontvangt de groene thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaatst.

TrendigTea groene thee voordelen voordelen

  • De groene thee heeft een natuurlijke blend
  • De groene thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze Pure Groene losse thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat en doordat het Fairtrade gecertificeerd is. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken Pure Groene losse thee

Theesoort Groene thee
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500600

Mogelijk interessant voor jou