Pure Groene piramidethee

Geniet van de verfrissende Pure Groene thee van TrendingTea. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Pure theeblend
  • 100 stuks
€ 14,75 (ex. BTW)

Omschrijving

Deze Pure Groene piramidethee wordt gemaakt met de mooiste groene theebladeren uit Sri Lanka. De theebladeren zijn zorgvuldig gekozen waardoor er een heerlijke natuurlijke smaak ontstaat. Deze groene thee wordt in Sri Lanka lokaal verwerkt en verpakt, gevolgd door directe import. Hierdoor blijft er meer waarde achter in het land van herkomst. De TrendingTea Pure Groene thee is erkend als Fairtrade keurmerk en is volledig composteerbaar. Je maakt een milieubewuste keuze zonder plastic of papier.

Je ontvangt de thee in een zak van 100 stuks. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor de Pure Groene thee aanvullen. Hierdoor wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Zet alle bewaarblikken dan netjes neer op een bamboe displayplank. 

Kenmerken Pure Groene tha
Je ontvangt de groene thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 100 piramidezakjes. In een doos zitten 10 verpakkingen. Je kunt deze groene thee kopen per zak of per doos.

TrendigTea groene thee voordelen voordelen

  • De groene thee heeft een natuurlijke blend
  • De groene thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • De piramidezakjes zijn 100% composteerbar
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze Pure Groene thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat, doordat het Fairtrade gecertificeerd is en doordat de piramidezakjes 100% composteerbaar zijn. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft

Kenmerken Pure Groene piramidethee

Theesoort Groene thee
Type Enveloppen
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 100 stuks
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500006

Mogelijk interessant voor jou