Koffietijd met elkaar

Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Maar ook tijdens de corona crisis. Deze bijzondere periode heeft veel impact op ons werk, maar zorgt ook thuis voor veranderingen. Het samenwerken in ons gezin heeft hierdoor een nieuwe dimensie aangenomen. Daarom hebben we een paar leuke suggesties op een rijtje gezet. Zo kun je onder andere kiezen uit een Fortune koffierecept, een Fortune knutselwerk, of een spelletje met de Fortune bekertjes. Natuurlijk allemaal onder het genot van een lekker bakje koffie!

Knutselen
Knutselen is voor zowel als oud. Je kunt je zinnen verzetten en soms een slokje van een warme drank. Maar wij weten ook, als je er echt in zit heb je aan het einde van het knutselen gewoon een koud kopje koffie of thee staan. Naast dat mooie kunstwerk natuurlijk!

Fortune Coffee bus
Maak nu je eigen Fortune Coffee bus! Hoe je dat doet?

  1. Je print dit document uit in A3 of A4 formaat
  2. Kleur jouw design van bus in. Dit kan in de originele kleuren, maar je kan er natuurlijk ook je eigen draai aan geven
  3. Knip de bus en de banden uit
  4. Vouw alle randen 
  5. Plak de randen vast
  6. Bandjes erop en rijden maar!
Fortune-coffee-bus
kleurplaten-potloden

Kleurplaten
Kies jouw favoriete kleurplaat uit, zoek een rustig plekje in huis (of in de tuin als de zon schijnt) en ga aan de slag.

Maak je er liever een wedstrijdje van? Dan organiseer je toch gewoon een kleurwedstrijd met familie en/of vrienden op afstand, vergeet dan alleen niet dat je een jurylid aanwijst ;-)

Spelletjes
Een hele dag concentreren is een grote uitdaging. Even een kort spelletje tussen alle bedrijven door kan zeker geen kwaad en zorgt weer voor de nodigde energie om jouw dag vol werk af te ronden. Maar de spelletjes zijn uiteraard ook hartstikke leuk op een vrije dag!

Fortune-Ball
Even een korte break tussen al het (school)werk door? Daag iemand uit het huis uit voor een potje Fortune-Ball! In dit blog lees je hoe het werkt en wat je er voor nodig hebt. Succes ;-)

Fortune Cup-spel
Dit spel vergt wel wat behendigheid en concentratie van je. Je kan het spel alleen spelen, maar ook hartstikke leuk met het hele huishouden te doen. Een tip als je niet tegen je verlies kunt… oefen eerst zelf voordat je iemand anders uitdaagt. Dan sta je al 1-0 voor natuurlijk! In dit blog lees je hoe je het spel in zijn werk gaat. 

Koffierecepten
We mogen ons soms zelf best wel eens even verwennen. Een lekker bakje koffie of juist iets voor bij de koffie? Hieronder hebben vind je onze favorieten!

Heb jij alle drie de recepten gehad? Of heb je toch zin in iets anders? Dan vind je hier al onze blogs met koffierecepten! 

recept-koffie-blog